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| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | AFONSO, J.; FORTES, M. R. S.; SHIM, W. J.; CARDOSO, T. F.; BRUSCADIN, J. J.; LIMA, A. O. de; DINIZ, W. J. S.; SILVA-VIGNATO, B.; TAN, W. L. A.; CESAR, A. S. M.; BODEN, M.; MOURÃO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A. Epigenetic repression of genes associated with ribeye area of nelore cattle. In: CONFERENCE OF THE ASSOCIATION FOR THE ADVANCEMENT OF ANIMAL BREEDING AND GENETICS, 25., 2023, Perth. Animal breeding at the crossroads: proceedings. Armidale: Association for the Advancement of Animal Breeding and Genetics, 2023. p. 206-209. AAABG 2023. Na publicação: A. Zerlotini.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 2. |  | AFONSO, J.; SHIM, W. J.; BODEN, M.; FORTES, M. R. S.; DINIZ, W. J. da S.; LIMA, A. O. de; ROCHA, M. I. P.; CARDOSO, T. F.; BRUSCADIN, J. J.; GROMBONI, C. F.; NOGUEIRA, A. R. A.; MOURÃO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A. Repressive epigenetic mechanisms, such as the H3K27me3 histone modification, were predicted to affect muscle gene expression and its mineral content in Nelore cattle. Biochemistry and Biophysics Reports, v. 33, 101420, Mar. 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 3. |  | AFONSO, J.; SHIM, W. J.; CARDOSO, T. F.; BRUSCADIN, J. J.; LIMA, A. O. de; DINIZ, W. J. da S.; SILVA-VIGNATO, B.; GARCIA, I. S.; TAN, W. L. A.; OLIVEIRA, P. S. N. de; CESAR, A. S. M.; MOURÃO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; COUTINHO, L. L.; FORTES, M. R. S.; REGITANO, L. C. de A. Putative epigenetic regulation mechanisms related to production, carcass and beef quality traits in Nelore cattle. Frontiers in Genetics, v. 16, 1593444, 2025. Na publicação: Adhemar Zerlotini.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 1. |  | MARQUES, S. P. D.; TREVISAN, M. T. S.; OWEN, R. W.; SILVA, A. M.; NASCIMENTO, F. M. G.; LIMA, F. S. S.; LIMA, T. C.; BRITO, E. S. de; MAGALHAES, H. C. R.; SILVA, F. L. F. DA. Avaliação quantitativa de ácidos amargos, xanthohumol e óleos essenciais presentes em flores de diferentes cultivares de humulus lupulus l. produzidas na região Nordeste do Brasil. Química Nova, v. 15, No. 00, 1-12, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 2. |  | MARQUES, S. P. D.; TREVISAN, M. T. S.; OWEN, R. W.; SILVA, A. M.; NASCIMENTO, F. M. G.; LIMA, F. S. S.; LIMA, T. C.; BRITO, E. S. de; MAGALHAES, H. C. R.; SILVA, F. L. F. DA. Avaliação quantitativa de ácidos amargos, Xanthohumol e óleos essenciais presentes em flores de diferentes cultivares de Humulus lupulus L. produzidas na região nordeste do Brasil. Química Nova, v. 47, No. 2, 1-12, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| 3. |  | SILVA, G. O.; ALVES NETO, M. L.; SILVA, F. L. DA; TREVISAN, M. T. S.; BRITO, E. S. de; MARQUES, S. P. D.; CESAR, C. L.; MELO, V. M. M.; ZAMPIERI, D. Cleavage of mangiferin by Acinetobacter SM902 isolated from Mangifera indica rhizosphere: production of norathyriol and other phenolic compounds. Bioorganic Chemistry, n. 166, 2025, 109099.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| 4. |  | ROSA, M. E. P.; REBOUÇAS, L. M.; MARQUES, S. P. D.; SILVA, L. M. R.; CUNHA, F. E. T.; COSTA, P. M. S.; ASSIS, D. A. DE; SILVEIRA, K. B.; MUNIZ, C. R.; TREVISAN, M. T. S.; PESSOA, C.; RICARDO, N. M. P. S. Sodium hyaluronate microcapsules to promote antitumor selectivity of anacardic acid. International Journal of Biological Macromolecules, 296, 139616, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 5. |  | NASCIMENTO, F. M. G. DO; TREVISAN, M. T. S.; ALVES NETO, M. L.; OWEN, R. W.; BRITO, E. S. de; SILVA, L. M. A. e; ROCHA, K. A. D.; CESAR, C. L.; CARVALHO, H. F. DE; PELEGATI, V. B.; SILVA, S. A. DA; MARQUES, S. P. D. Comparison of α and β-acid isomerization in hops and beer using HPLC, confocal microscopy, spectrofluorimetry and chemical analysis of metabolites and essential oils in flowers of different hop cultivars produced in Brazil. Food Chemistry, v. 455, 139879, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Alimentos e Territórios. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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