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| Registros recuperados : 4 | |
| 3. |  | CAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G.; ALMEIDA, E. L. Whole-grain sorghum, orange pomace and whey blends as a novel gluten-free pregelatinized ingredient: assessment of physicochemical and pasting properties (sorghum-based pregelatinized flour). Journal of Food Processing and Preservation, v. 45, n. 1, e15014, p. 1-14, 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 2. |  | MAESTRI, M. P.; RUSCHEL, A. R.; PORRO, R.; AQUINO, M. G. C. de; MILEO, R. C. Alterações na estrutura florística das espécies comerciais após o manejo florestal comunitário em Anapu, Pará, Brasil. Biodiversidade Brasileira, v. 13, n. 2, p. 1-28, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 4. |  | BRIENZA JUNIOR, S.; MONTEIRO, D. C. A.; MARTORANO, L. G.; LISBOA, L. S.; MAESTRI, M. P.; SCHULER, A. Energetic potential of Sclerobium paniculatum vogel (taxi-branco) and its preferential top climatic condition in Eastern Amazonia, Brasil. In: INTERNATIONAL RESEARCH ON FOOD SECURITY, NATURAL RESOURCE MANAGEMENT AND RURAL DEVELOPMENT, 2009, Hamburg. Biophysical and socio-economic frame conditions for the sustainable management of natural resources. Hamburg: University of Hamburg, 2009. Tropentag 2009.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 5. |  | CARNEIRO, F. da S.; RUSCHEL, A. R.; FREITAS, L. J. M. de; PINHEIRO, K. A. O.; D'ARACE, L. M. B.; MAESTRI, M. P. Resiliência do volume de madeira de espécies comerciais em diferentes áreas experimentais na Amazônia Oriental. Revista Ibero Americana de Ciências Ambientais, v. 10, n. 6, p. 15-31, 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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