| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | VINCENTZ, M.; LEITE, A.; NESHICH, G.; VRIED, G.; MATTAR, C.; BARROS, L.; WEINBERG, D.; ALMEIDA, E. R. de; PAES de CARVALHO, M.; ARAGÃO, F.; GANDER, E. ACGT and vicilin core sequences in a promoter domain required for seed-specific expression of a 2S storage protein gene are recognized by the opaque-2 regulatory protein. Plant Molecular Biology, v. 34, n. 6, p. 879-889, 1997.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 2. |  | GANDER, E. S.; WEINBERG, D. F.; VICENTZ, M.; BARROS, L. M. G.; PAES DE CARVALHO, M.; RECH, E. L.; GROSSI DE SA, M. F.; ALMEIDA, E. R. L. Funcional analyses of a 2S albumin gene promoter from Brazil nut (Bertholletia excelsa). In: INTERNATIONAL CONGRESS OF PLANT MOLECULAR BIOLOGY, 4., 1994, Amsterdam. Abstract 242. Resumo.| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|   |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, 2016. 15 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
| 2. |  | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, v. 15, n. 2, p. 143-157, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|