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| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | AFONSO, J.; FORTES, M. R. S.; SHIM, W. J.; CARDOSO, T. F.; BRUSCADIN, J. J.; LIMA, A. O. de; DINIZ, W. J. S.; SILVA-VIGNATO, B.; TAN, W. L. A.; CESAR, A. S. M.; BODEN, M.; MOURÃO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A. Epigenetic repression of genes associated with ribeye area of nelore cattle. In: CONFERENCE OF THE ASSOCIATION FOR THE ADVANCEMENT OF ANIMAL BREEDING AND GENETICS, 25., 2023, Perth. Animal breeding at the crossroads: proceedings. Armidale: Association for the Advancement of Animal Breeding and Genetics, 2023. p. 206-209. AAABG 2023. Na publicação: A. Zerlotini.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 2. |  | AFONSO, J.; SHIM, W. J.; BODEN, M.; FORTES, M. R. S.; DINIZ, W. J. da S.; LIMA, A. O. de; ROCHA, M. I. P.; CARDOSO, T. F.; BRUSCADIN, J. J.; GROMBONI, C. F.; NOGUEIRA, A. R. A.; MOURÃO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A. Repressive epigenetic mechanisms, such as the H3K27me3 histone modification, were predicted to affect muscle gene expression and its mineral content in Nelore cattle. Biochemistry and Biophysics Reports, v. 33, 101420, Mar. 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 3. |  | AFONSO, J.; SHIM, W. J.; CARDOSO, T. F.; BRUSCADIN, J. J.; LIMA, A. O. de; DINIZ, W. J. da S.; SILVA-VIGNATO, B.; GARCIA, I. S.; TAN, W. L. A.; OLIVEIRA, P. S. N. de; CESAR, A. S. M.; MOURÃO, G. B.; ZERLOTINI NETO, A.; COUTINHO, L. L.; FORTES, M. R. S.; REGITANO, L. C. de A. Putative epigenetic regulation mechanisms related to production, carcass and beef quality traits in Nelore cattle. Frontiers in Genetics, v. 16, 1593444, 2025. Na publicação: Adhemar Zerlotini.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | LOBATO, L. P.; GROSSMANN, M. V. E.; LAZARETTI, M. M.; BRAGA, B.; MANDARINO, J. M. G. Desenvolvimento tecnológico de barras de soja com alto teor de proteínas e isoflavonas. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 22., 2010, Salvador. Ciência e tecnologia de alimentos: potencialidades, desafios e inovações. [S.l.]: SBCTA, 2010. p. 243. CD-DROM. CBCTA.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| 2. |  | LOBATO, L. P.; PEREIRA, A. E. I. C.; LAZARETTI, M. M.; BARBOSA, D. S.; CARREIRA, C. M.; MANDARINO, J. M. G.; GROSSMANN, M. V. E. Snack bars with high soy protein and isoflavone content for use in diets to control dyslipidaemia. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 63, n. 1, p. 49-58, Feb. 2012.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| 3. |  | CAMARGO, A. E. I.; LOBATO, L. P.; BORTOLASCI, C. C.; CARREIRA, C. M.; MOSMANN, Y.; MANDARINO, J. M. G.; RODRIGUES, R. J.; GROSSMANN, M. V. E.; BARBOSA, D. S. Efeitos da associação do farelo de aveia e barra de soja no perfil lipídico de indivíduos dislipidêmicos. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ANÁLISES CLÍNICAS, 2., 2010, Londrina. [Anais...]. Rio de Janeiro: SBAC, 2010. Área: bioquímica.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| 4. |  | CAMARGO, A. E. I.; LOBATO, L. P.; CARRERA, C. M.; LAZARETTI, M. M.; BORTOLASCI, C. C.; MANDARINO, J. M. G.; RODRIGUES, R.; GROSSMANN, M. V. E.; BARBOSA, D. S. Barras de cereais contendo alto teor de proteína de soja e isoflavonas na avaliação do perfil lipídico de indivíduos dislipidêmicos. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ANÁLISES CLÍNICAS, 2., 2010, Londrina. [Anais...]. Rio de Janeiro: SBAC, 2010. Área: bioquímica.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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