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Registros recuperados : 4 | |
4. |  | FIEBIG, M. S.; ANDRADE, D. R. M.; MINDELO, L. J. de O.; GOIS, J. S. de; LUNA, A. S.; PROVENZI, M. A.; MAGALHAES, W. L. E.; MIOTTO, M.; HELM, C. V.; PRUDENCIO, E. S. Pinhão potential and their parts (failures, shells, and almonds) in the elaboration of yogurts containing acai pulp: physicochemical, nutritional, and functional properties, antimicrobial activity, and multi-elemental profile. Food Research International, v. 192, 114813, p. 1-15, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | LOBÃO, M. S. P.; CORRÊA, A. de S.; WENNINGKARMP, K. R.; SHIKIDA, P. F. A.; ALENCAR, J. J. de. Modernização agrícola do Paraná. Revista de Política Agrícola, Brasília, DF, ano 25, n. 3, p. 21-35, jul./ago/set. 2016.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 1 | |
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