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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MARTINS, J. A. C.; HIGUTI, A. Y. H.; PELLEGRIN, A. O.; JULIANO, R. S.; ARAUJO, A. M. de; PELLEGRIN, L. A.; LIESENBERG, V.; RAMOS, A. P. M.; GONÇALVES, W. N.; SANT’ANA, D. A.; PISTORI, H.; MARCATO JUNIOR, J. Assessment of uav-based deep learning for corn crop analysis in midwest Brazil. Agriculture, v. 14, n. 11, p. 1-15, 2024. Online first. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | OLIVATI, C.; NISHIYAMA, Y. P. de O.; SOUZA, R. T. de; JANZANTTI, N. S.; MAURO, M. A.; GOMES, E.; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.; SILVA, R. da; LAGO-VANZELA. Effect of the pre-treatment and the drying process on the phenolic composition of raisins produced with a seedless Brazilian grape cultivar. Food Research International, [online], 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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3. |  | TAVARES, I. M. de C.; CASTILHOS, M. B. M. de; MAURO, M. A.; RAMOS, A. M.; SOUZA, R. T. de; GÓMEZ-ALONSO, S.; GOMES, E.; DA-SILVA, R.; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.; LAGO-VANZELA, E. S. BRS Violeta (BRS Rúbea × IAC 1398-21) grape juice powder produced byfoam mat drying. Part I: Effect of drying temperature on phenoliccompounds and antioxidant activity. Food Chemistry, v. 298, n. 104971, [online] 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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4. |  | GARCIA-SANTOS, M. DE S. L.; SHIMIZU-MARIN, V. D.; NISHIYAMA-HORTENSE, Y. A.; OLIVATI, C.; SOUZA, R. T. de; SILVA, F. B. DA; JANZANTTI, N. S.; LAGO-VANZELA, E. S. "BRS Vitoria" grapes across four production cycles: morphological, mineral, and phenolic changes. Plants, v. 14, n. 949, 2025. 20 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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