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| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | MOORE, S. L.; GODLEY, W. C.; VLIET, G. van; LEWIS, J. P.; BOYD, E.; HUISMAN, T. H. J. The production of hemoglobin C in sheep carrying the gene for hemoglobin A: hematologic aspects. Blood, v.28, n.3, p.314-329, 1966.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | TAVARES, I. M. de C.; CASTILHOS, M. B. M. de; MAURO, M. A.; RAMOS, A. M.; SOUZA, R. T. de; GÓMEZ-ALONSO, S.; GOMES, E.; DA-SILVA, R.; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.; LAGO-VANZELA, E. S. BRS Violeta (BRS Rúbea × IAC 1398-21) grape juice powder produced by foam mat drying. Part I: Effect of drying temperature on phenolic compounds and antioxidant activity. Food Chemistry, v. 298, n. 104971, [online] 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| 3. |  | GARCIA-SANTOS, M. DE S. L.; SHIMIZU-MARIN, V. D.; NISHIYAMA-HORTENSE, Y. A.; OLIVATI, C.; SOUZA, R. T. de; SILVA, F. B. DA; JANZANTTI, N. S.; LAGO-VANZELA, E. S. "BRS Vitoria" grapes across four production cycles: morphological, mineral, and phenolic changes. Plants, v. 14, n. 949, 2025. 20 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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