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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte; Embrapa Semiárido; Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
06/07/1993 |
Data da última atualização: |
24/02/2014 |
Autoria: |
PALMA VALDERRAMA, V. F. |
Afiliação: |
EMBRAPA-DDM. |
Título: |
Farming systems research at EMBRAPA. |
Ano de publicação: |
1978 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: EMBRAPA-DDM, 1978. |
Páginas: |
41 p. |
Idioma: |
Inglês Português |
Conteúdo: |
This study was written as a contributiun to the discussion of "The Review of Farminy Systems Research at the Internacional Agricultural Research Centers, CIAT, IITA, ICRISAT and IRRI' which will be held at the Technical Advisory Coinmittee Farming Systems Research Workshop, May 29-31, 1978, in Mairobi , Kenya. |
Palavras-Chave: |
Crop; Cultivo; EMBRAPA; Sistema; System. |
Thesagro: |
Agricultura; Pesquisa. |
Thesaurus Nal: |
Agriculture; research. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Unidades Centrais (AI-SEDE) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | COSTA, G. R.; SOUSA, T. C. de; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; LABANCA, R. A. Profile of isoflavones in genetically modified soy. Foz do iguaçu: IUFoST, 2012. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: [proceedings]. Foz do Iguaçu: IUFoST, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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2. |  | LABANCA, R. A.; COSTA, G. R.; SILVA, N. de O. C. e; MANDARINO, J. M. G.; GUIMARÃES, N. C. C.; JUNQUEIRA, R. G. Isoflavone and mineral content in conventional commercial soybean cultivars and transgenic soybean planted in Minas Gerais, Brazil. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD AND AGRICULTURAL PROCESS ENGINEERING, 2014, Stockholm. Riverside: World Academy of Science, Engineering and Technology, 2014.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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3. |  | COSTA, G. R.; SILVA, N. de O. C. e; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; GUIMARÃES, N. C. C.; JUNQUEIRA, R. G.; LABANCA, R. A. Isoflavone and mineral content in conventional and transgenic soybean cultivars. American Journal of Plant Science, v. 6, n. 13, p. 2051-2059, Aug. 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 3 | |
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