|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FIEBIG, M. S.; ANDRADE, D. R. M.; MINDELO, L. J. de O.; GOIS, J. S. de; LUNA, A. S.; PROVENZI, M. A.; MAGALHAES, W. L. E.; MIOTTO, M.; HELM, C. V.; PRUDENCIO, E. S. Pinhão potential and their parts (failures, shells, and almonds) in the elaboration of yogurts containing acai pulp: physicochemical, nutritional, and functional properties, antimicrobial activity, and multi-elemental profile. Food Research International, v. 192, 114813, p. 1-15, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | VALK, H. van der; KOOMEN, I.; NOCELLI, R. C. F.; RIBEIRO, M. de F.; FREITAS, B. M.; CARVALHO, S.; KASINA, J. M.; MARTINS, D.; MUTISO, M.; ODHIAMBO, C.; KINUTHIA, W.; GIKUNGU, M.; NGARUIYA, P.; MAINA, G.; KIPYAB, P.; BLACQUIERE, T.; STEEN, J. van der; ROESSINK, I.; WASSENBER, J.; HERREN, B. G. Aspects determining the risk of pesticides to wild bees: risk profiles for focal crops on three continents. Julius Kühn Archiv, n. 437, p. 142-158, 2012. Edição dos Proceedings of the 11 International Symposium Hazards of Pesticides to Bees, Wageningen, nov. 2011.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|