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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | COLOMBO, G. DE S.; MENDES, I. V.; SOUTO, B. de M.; BARRETO, C. C.; SERRA, L. A.; NORONA, E. F.; PARACHIN, N. S.; ALMEIDA, J. R. M. de; QUIRINO, B. F. Identification and functional expression of a new xylose isomerase from the goat rumen microbiome in Saccharomyces cerevisiae. Letters in Applied Microbiology, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MACIEL, E. da S.; GALVÃO, J. A.; SAVAY-DA-SILVA, L. K.; KATO, H. A.; QUARESMA, F. R. P.; SONATI, J. G.; OETTERER, M. The perception of consumers Vis-à-Vis tracked fish measured via electronic instrument. In: GRUMEZESCU, A. M.; HOLBAN, A. M. (Ed.). Food processing for increased quality and consumption. San Diego: Academic Press, 2018. p. 129-148. (Handbook of Food Bioengineering, 18).Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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