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| Registros recuperados : 6 | |
| 5. |  | SANT'ANA, M. G. de; MATTOS, P. P. de; SCHAITZA, E. G.; ESPEGIORIN, G.; PUEHRINGER, C.; MARTINS, G.; SALDANHA, L. K. A method to quantificate defects in wood samples of Eucalyptus grandis processed in circular saw. In: REUNION SOBRE INVESTIGACION Y DESARROLLO DE PRODUCTOS FORESTALES, 9.; CONGRESSO IBEROAMERICANO DE INVESTIGACION Y DESARROLLO DE PRODUCTOS FORESTALES, 1., 2000, Concepcion. Libro de resumenes. Concepcion: Universidad del Bio-Bio / Universidade de Concepcion, 2000. p.114. Resumo.| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 6. |  | OLIVEIRA, K. G. de; QUEIROZ, V. A. V.; CARLOS, L. de A.; CARDOSO, L. de M.; PINHEIRO-SANT'ANA, M. H.; ANUNCIAÇÃO, P. C.; MENEZES, C. B. de; SILVA, E. C. da; BARROS, F. Effect of the storage time and temperature on phenolic compounds of sorghum grain and flour. Food Chemistry, London, v. 216, p. 390-398, 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | POT, D.; BOUCHET, S.; MARRACCINI, P.; DE BELLIS, F.; CUBRY, P.; JOURDAN, I.; PEREIRA, L. F. P.; VIEIRA, L. G. E.; FERREIRA, L. P.; MUSOLI, P.; LEGNATE, H.; LEROY, T. Nucleotide diversity of genes involved in sucrose metabolism. Towards the identification of candidates genes controlling sucrosse variability in Coffea sp. In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 21., 2006, Montpellier, France. Table of contents... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2007. 1 CD-ROM.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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