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| Registros recuperados : 30 | |
| 2. |  | FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. S.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T. Effect of time and temperature on the profile of volatile compounds in beef processed by the Sous Vide method. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 70., 2024, Foz do Iguaçu, PR. Proceedings... Foz do Iguaçu, PR: Funpec, 2024. p. 205-206.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 3. |  | BERTAZZO, G. B.; OLDONI, F. C. A.; FLORENCIO, C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Avaliação de compostos voláteis em mamão (Carica papaya L). In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 12., 2020, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2020. Editores técnicos: Cristiane Sanchez Farinas, Daniel Souza Corrêa, José Manoel Marconcini, Maria Fernanda Berlingieri Durigan, Paulo Sérgio de Paula Herrmann Junior. Embrapa Instrumentação. Documentos, 71.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 5. |  | CARVALHO, S. C. S.; FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T. Sous vide processing of beef: effect of portioning type on cooking loss of two different cuts. In: REUNIÃO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 57., 2022, Campinas. Tropical animal science and pratice to feed the planet: proceedings. Brasília, DF: SBZ; São Carlos, SP: Embrapa Pecuária Sudeste, 2022. p. 328.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 6. |  | FRANCISCO, V. C.; OIANO NETO, J.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T. Volatile compounds profile of roasted beef from crossbred animals finished on feedlot or pasture. In: ANNUAL RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 70., 2017, Austin, Texas. Proceedings... Austin, Texas: American Meat Science Association, 2017. p. 98.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 7. |  | CARVALHO, D. S. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; DIONISIO, A. P.; MARÓSTICA JUNIOR, M.; GODOY, H. T.; PASTORE, G. M. Optimization of headspace solid-phase microextraction conditions to determine fruity-aroma compounds produced by Neurospora sitophila. Analytical Methods, v. 6, n. 19, p. 7984-7988, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 9. |  | BERTAZZO, G. B.; GRIZOTTO, P. A.; OLDONI, F. C. A.; FLORENCIO, C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Avaliação dos compostos voláteis em manga (Mangifera indica L). In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 11., 2019, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste: Embrapa Instrumentação, 2019. Editores técnicos: Alexandre Berndt, Ana Rita de Araujo Nogueira, Lea Chapaval, Marcelo Mattos Cavallari, Manuel Antonio Chagas Jacinto. 50 Embrapa Pecuária Sudeste. Documentos, 134. 1980-6841| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 11. |  | OKINO, C. H.; MELITO, G. R.; ASTOLFO, M. E. DE A.; MARTINS, M. E. DA M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Antiviral effect of different essential oils on avian Coronavirus. Avian Diseases, v. 68, n. 3, p. 254-258, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| 12. |  | ASTOLFO, M. E. de A. A.; MARTINS, M. E. da M.; BREXÓ, R. P.; PROCOPIO, F. R.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Influência de óleo essencial no perfil de voláteis de morango (Fragaria x ananassa) contaminado pelo fungo Rhizopus stolonifer In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 16., 2024, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2024. Coordenadores: Cristiane Sanchez Farinas; Daniel Souza Corrêa; Maria Alice Martins; Maria Fernanda Berlingieri Durigan; Paulo Sérgio de Paula Herrmann Júnior 1 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 14. |  | PROCOPIO, F. R.; BREXÓ, R. P.; VITOLANO, L. E. S.; MARTINS, M. E. da M.; ASTOLFO, M. E. de A.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Development of essential oils inclusion complexes: a nanotechnology approach with enhanced thermal and light stability. Discover Nano, v. 19, 198, 2024, 15 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 15. |  | OLDONI, F. C. A.; FLORENCIO, C.; BERTAZZO, G. B.; GRIZOTTO, P. A.; BOGUSZ JUNIOR, S.; CARNEIRO, R. L.; COLNAGO, L. A.; FERREIRA, M. D. Fruit quality parameters and volatile compounds from 'Palmer' mangoes with internal breakdown. Food Chemistry, v. 388, 132902, 2022. 9 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 16. |  | OLIVEIRA FILHO. J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; RODRIGUES, M. A. V.; SILVA, G. C.; MENDONÇA, G. M. N. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains. Food Chemistry, v. 390, 133149, 2022. 13 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 17. |  | BIZZOTTO, C. S.; MEINHART, A. D.; RYBKA, A. C. P.; ROBERTO SOBRINHO, M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; BALLUS, C. A.; GODOY, H. T. Quantification of phenolic compounds by capillary zone electrophoresis in extracts of four commercial types of mate herb before and after acid hydrolysis. Food Research International, v. 48, p. 763-768, 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| 19. |  | DUARTE, L. G. R.; PEDRINO, I. C.; OSTI, Y. G. P.; FUKUYAMA, C. W. T.; NOGUEIRA, P. H. B.; ASTOLFO, M. E. de A.; MARTINS, M. E. da M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Nigrospora sp. in post-harvest papayas: efficacy of essential oils in antifungal inhibition. Technology in Horticulture, v. 5, e009, 2025. 7 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 20. |  | OSTI, Y. G. P.; DUARTE, L. G. R.; FUKUYAMA, C. W. T.; PEDRINO, I. C.; SANTOS, H. V.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ASTOLFO, M. E. A.; MARTINS, M. E. M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Direct and Volatile Potential Applications of Essential Oils for Post-Harvest Fungal Control. Chemistry & Biodiversity, v. 22, e202403484, 2025. 11 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 30 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | HUANCA, V. C.; BARBOSA, B. S.; BENDER, S. E.; SILVA, D. L. da; MUSSALAMA, E. M.; JOB, R. B.; MITTELMANN, A.; PEDROSO, C. E. da S. Ecofisiologia de produção forragem de azevém cv BRS integração sob diferentes intensidades de desfolhas em diferentes momentos fenológicos. Contribuciones a Las Ciencias Sociales, v. 17, n. 13, e14155, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| 2. |  | BENDER, S. E.; HUANCA, V. C.; MATTOS, K. H.; MITTELMANN, A.; ANDRES, A.; SCHÖFFEL, E. R.; MORAES, M. G.; PEDROSO, C. E. da S. Forrageiras perenes tropicais eretas toleram o drástico rebaixamento durante as estações frias do sul do Rio Grande do Sul? Contribuciones a Las Ciencias Sociales, v. 17, n. 13, p. 1-19, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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