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Registros recuperados : 101 | |
12. |  | RECH, D. V.; KLEIN, C. S.; TECHIO, V. H.; SCHEUERMANN, G. N.; RECH, G.; FIORENTIN, L. Antibacterial activity of vegetal extracts against serovars of salmonella. Ciência Rural, Santa Maria, v. 41, n. 2, 2011. Projeto: 11.11.11.111. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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15. |  | TECHIO, V. H.; STOLBERG, J.; PERDOMO, C. C.; KUNZ, A.; ZANIN, E. Genotoxicidade em dejetos suínos (lodo). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE TOXICOLOGIA, 15., 2007, Búzios, RJ. Anais. [S.l.]: Sociedade Brasileira de Toxicologia, 2008. p. 201. Projeto/Plano de Ação: 16.00.30.001-16. Número especial da Revista Brasileira de Toxicologia, v.20, n.3, p. 201, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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20. |  | ROCHA, L. C.; FERREIRA, M. T. M.; CUNHA, I. M. F.; MITTELMANN, A.; TECHIO, V. H. 45S rDNA sites in meiosis of Lolium multiflorum Lam.: variability, non-homologous associations and lack of fragility. Protoplasma, v. 256, n. 1, p. 227-235, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 101 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | WELKE, J. E.; HERNANDES, K. C.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A. Role of gas chromatography and olfactometry to understand the wine aroma: Achievements denoted by multidimensional analysis. Journal of Separation Science, v. 44, n. 1, p. 135-168, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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3. |  | WELKE, J. E.; HERNANDES, K. C.; LAGO, L. O.; SILVEIRA, R. D.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A. Flavoromic analysis of wines using gas chromatography, mass spectrometry and sensory techniques. Journal of Chromatography A, v. 1734, article 465264, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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4. |  | SILVEIRA, R. D.; TORRES, L. H. P. de S.; HERNANDES, K. C.; SANTOS, R. T. dos S. e; DANTAS, B. F.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Instrumental and sensory tools to evaluate the production potential of a new type of sparkling wine from umbu (Spondias tuberosa). Food Bioscience, v. 60, 104358, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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