| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | CARNEIRO, P. A. M.; PASQUATTI, T. N.; LIMA, D. A. R.; RODRIGUES, R. A.; TAKANI, H.; SILVA, C. B. D. G.; JARDIM, R.; ABRAMOVITCH, R. B.; WILKINS, M. J.; DAVILA, A. M. R.; ARAUJO, F. R.; KANEENE, J. B. Milk contamination by Mycobacterium tuberculosis complex, implications for public health in Amazonas, Brazil. Journal of Food Protection, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|    |
| 2. |  | CARNEIRO, P. A. M.; PASQUATTI, T. N.; TAKANI, H.; ZUMÁRRAGA, M. J.; MARFIL, M. J.; BARNARD, C.; FITZGERALD, S. D.; ABRAMOVITCH, R. B.; ARAUJO, F. R.; KANEENE, J. B. Molecular characterization of Mycobacterium bovis infection in cattle and buffalo in Amazon Region, Brazil. Veterinary Medicine and Science, v. 6, p. 133?141, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | PEDRO, E. A. de S.; HARAKAVA, R.; LUCON, C. M. M.; GUZZO, S. D. Promoção do crescimento do feijoeiro e controle da antracnose por Trichoderma spp. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 47, n. 11, p. 1589-1595, nov. 2012. Título em inglês: Plant growth promotion of common bean and anthracnose control by Trichoderma spp.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| 2. |  | SILVA, V. N. da; GUZZO, S. D.; LUCON, C. M. M.; HARAKAVA, R. Promoção de crescimento e indução de resistência à antracnose por Trichoderma spp. em pepineiro. Pesquisa agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 46, n. 12, p. 1609-1618, dez. 2011 Título em inglês: Growth promotion and resistance induction against anthracnose in cucumber using Trichoderma spp.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| 3. |  | GALDEANO, D. M.; GUZZO, S. D.; PATRÍCIO, F. R. A.; HARAKAVA, R. Proteção do cafeeiro contra cercosporiose por acibenzolar-S-metil e proteína harpina. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 45, n. 7, p. 686-692, jul. 2010 Título em inglês: Protection of coffee plants against brown eye spot by acibenzolar?S?methyl and harpin protein.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| 4. |  | MARTINATI, J. C.; LACAVA, P. T.; MIYASAWA, S. K. S.; GUZZO, S. D.; AZEVEDO, J. L.; TSAI, S. M. Redução dos sintomas causados pela Xylella fastidiosa subsp. pauca por meio de aplicação de benzotiadiazole e silício Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 8, p. 1083-1089, ago. 2007 Título em inglês: Redution of the symptons caused by Xylella fastidiosa subsp. pauca through application of benzothiadiazole and silicon.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|