BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMATSUMOTO, T.; YOSHIDA, S. Ureide accumulation in forage legumes. Japan J. Crop Sci., v.54, n.3, p.278-280, 1985.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMATSUMOTO, T.; YATAZAWA, M.; YAMAMOTO, Y. Allantoin metabolism in soybean plants as influenced by grafts, a delayed inoculation with Rhizobium, and a late supply of nitrogen compounds. Plant Cell Physiol., v.19, n.7, p.1161-1168, 1978.

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3.Imagem marcado/desmarcadoMATSUMOTO, T.; YATAZAWA, M.; YAMAMOTO, Y. Incorporation of 15N into allantoin in nodulated soybean plants supplied with 15N2. Plant Cell Physiol., v.18, n.2, p.459-462, 1977.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMATSUMOTO, T.; YATAZAWA, M.; YAMAMOTO, Y. Effects of exogenous nitrogen-compounds on the concentrations of allantoin and various constituents in several organs of soybean plants. Plant Cell Physiol., v.18, n.3, p.613-624, 1977.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMATSUMOTO, T.; YAMAMOTO, Y.; YATAZAWA, Y. Role of root nodules in nitrogen nutrition of soybeans. I. Fluctuation of allantoin and some other plant constituents in the growing period. J. Sci. Soil Manure, v.46, p.471-477, 1975.

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6.Imagem marcado/desmarcadoMATSUMOTO, T.; YAMAMOTO, Y.; YATAZAWA, M. Role of root nodules in the nitrogen nutrition of soybeans. II. Fluctuations of allantoin some other plant constituents in the growing period. J. Sci. Soil Manure, v.46, p.463-469, 1976.

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7.Imagem marcado/desmarcadoYONEYAMA, T.; FUJITA, K.; YOSHIDA, T.; MATSUMOTO, T.; KAMBAYASHI, I. Variation in natural abundance of 15N among plant parts and in 15N/14N fractionation during N2 fixation in the legume rhizobia symbiotic system. Plant Cell Physiol., v.27, n.5, p.791-799, 1986.

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8.Imagem marcado/desmarcadoKUMAR RAO, J. V. D. K.; DART, P. J.; MATSUMOTO, T.; DAY, J. M. Nitrogen fixation by pigeonpea. In: Proceedings International Workshop on Pigeonpeas, ICRISAT., v., p.190-199, 1980.

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1.Imagem marcado/desmarcadoGOUVÊA, L. DE P. Avaliação das propriedades tecnológicas de ingredientes proteicos de diferentes leguminosas para o mercado plant-based. 2022. 91 f. Dissertação (Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos) - Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro, Seropédica, RJ. Orientadora: Caroline Mellinger Silva (CTAA).
Tipo: Orientação de Tese de Pós-Graduação
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2.Imagem marcado/desmarcadoLIMA, J. R.; SILVA, C. M.; FELBERG, I.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. Obtenção de concentrado proteico de lentilha. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2023. 4 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 249) Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
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3.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, C. M.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. Guide for technological functional characterization of protein ingredients for the plant-based market. Rio de Janeiro : Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2022. 27 p. (Documentos. Embrapa Agroindústria de Alimentos, 146).
Tipo: Documentos
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4.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, C. M.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. Guia para caracterização tecnológica-funcional de ingredientes proteicos para o mercado de produtos de origem vegetal. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2022. 27 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Documentos, 145).
Tipo: Documentos
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5.Imagem marcado/desmarcadoCUNHA JÚNIOR, P. C. da C.; OLIVEIRA, L. S. de; GOUVÊA, L. de P.; ALCANTARA, M. de; ROSENTHAL, A.; FERREIRA, E. H. da R. Symbiotic drink based on Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K): production, characterization, probiotic viability and sensory acceptance. Ciência Rural, Santa Maria, v. 51, n. 2, e2021. p. 1-14. Bebida simbiótica à base de castanha-do-Brasil (Bertholletia excelsa H.B.K): produção, caracterização, viabilidade probiótica e aceitação sensorial.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
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6.Imagem marcado/desmarcadoGOUVÊA, L. DE P.; CALDEIRA, R.; AZEVEDO, T. de L.; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; SILVA, C. M. Physical and techno-functional properties of a common bean protein concentrate compared to commercial legume ingredients for the plant-based market. Food Hydrocolloids, v. 137, 1083512023, april 2023. Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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7.Imagem marcado/desmarcadoLIMA, J. R.; WILHELM, A. E.; SILVA, C. M.; FELBERG, I.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; ANTONIASSI, R.; AZEVEDO, T. de L. Processo de produção de concentrado proteico de grão-de-bico (Cicer arietinum L.). Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2024. 3 p. (Embrapa Agroindústria de Alimentos. Comunicado Técnico, 251). Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.
Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas
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8.Imagem marcado/desmarcadoCALDEIRA, R. F.; GOUVÊA, L. de P.; AZEVEDO, T. de L.; CONTE, C.; SÁ, D. de G. C. F. de; GALDEANO, M. C.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; SILVA, C. M. Processing parameters, techno-functional properties and potential food application of lentil protein concentrate as an ingredient for the plant-based market. Food Research International, v. 189, 114569, 2024. Na publicação: Caroline Grassi Mellinger.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
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