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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
27/06/2005 |
Data da última atualização: |
08/11/2019 |
Autoria: |
DOYLE, J. J.; PERSLEY, G. P. (ed.). |
Título: |
Enabling the safe use of biotechnology: principles and practice. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
Washington, DC: BIRD, 1996. |
Páginas: |
74 p. |
Série: |
(Environmentally Sustainable Development Studies and Monographs Series, no. 10). |
ISBN: |
0-8213-3671-1 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abbreviations and acronyms; Principles; Overview; An nabling environment for biotechnology; Risk assessment; Risk management; Practice; Model pratices for planned introdoctions; Guide to the contained use of organism with novel traits; Guide to good laboratory pratice and industrial Large-Scale pratice. |
Palavras-Chave: |
Segurança. |
Thesagro: |
Biotecnologia. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MIGLIORINI, M. J.; BOIAGO, M. M.; STEFANI, L. M.; ZAMPAR, A.; ROZA, L. F.; BARRETA, M.; ARNO, A.; ROBAZZA, W. da S.; GIURIATTI, J.; GALVÃO, A. C.; BOSCATTO, C.; PAIANO, D.; SILVA, A. S. da; TAVERNARI, F. de C. Oregano essential oil in the diet of laying hens in winter reduces lipid peroxidation in yolks and increases shelf life in eggs. Journal of Thermal Biology, v. 85, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 1 | |
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