Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
27/10/2016 |
Data da última atualização: |
20/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CHAMBERLAIN, M. B.; VELTRI, B. C.; TAYLOR, S. J.; PAREAS, J. W.; JIMENEZ-FLORES, R.; JUCHEM, S. de O.; GETACHEW, G.; DEPETERS, E. J. |
Afiliação: |
M. B. Chamberlain, University of California; B. C. Veltri, University of California; S. J. Taylor, University of California; J. W. Pareas, University of California; R. Jimenez-Flores, Dairy Products Technology; SERGIO DE OLIVEIRA JUCHEM, CPPSUL; G. Getachew, University of California; E. J. DePeters, University of California. |
Título: |
Feeding lactating Holstein cows a lipid source high in palmitic acid changes the fatty acid composition and thermal properties of lipids in milk and butter. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Professional Animal Scientist, v. 32, n. 5, p. 672-680, Oct. 2016. |
DOI: |
dx.doi.org/10.15232/pas.2015-01483 |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The aim was to determine the effect of feeding either a low (121.2 g/kg of DM) or a high (793.1 g/kg of DM) palmitic acid supplemental fat to lactating Holstein cows on milk yield and composition and changes in thermal properties of the milk fat. |
Palavras-Chave: |
Gado de leite. |
Thesagro: |
Gado Holandês; Leite. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |