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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RIUL JR. A.; SOUSA, H. C. de; MALMEGRIM, R. R.; SANTOS JR. D. S. DOS; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FERNANDO, J. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Wine classification by taste sensors made from ultra-thin films and using neural networks. Sensors and Actuators . B, Chemical, Lausanne, v.98, p. 77-82, 2004. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MENEZES, C. B. A. de; AFONSO, R. S.; PARMA, M. M.; MELO, I. S. de; FUJITA, F. L. S.; MORAES, L. A. B.; ZUCCHI, T. D.; FANTINATTI-GARBOGGINI, f. Williamsia aurantiacus sp. nov. a novel actinobacterium producer of antimicrobial compounds isolated from the marine sponge. Archives of Microbiology, v. 201, n. 5, p. 691-698, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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