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Registros recuperados : 13 | |
4. |  | RAJARAM, S.; ALBARRAN, M.; PEÑA, R. J.; AMAYA, A. Advances in breeding for sprouting tolerance in wheat. In: Walker-Simmons, M. K.; Ried, J. L. (Ed.). Pre-Harvest Sprouting in Cereals. International Symposium on Pre-Harvest Sprouting in Cereals, 6., 1992, Coeur d'Alene, Idaho. Proceedings... American Association of Cereal Chemists, St. Paul, Minnesota, 480 p., 1992. p. 104-112. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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10. |  | VÁZQUEZ, D.; CUNIBERTI, M.; BAINOTTI, C.; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; JOBET, C.; CABRERA, G.; KOHLI, M. M.; VERGES, R.; PEÑA, R. J. Grain quality of latin american wheat cultivars: current development and future perspectives. In: CONFERENCIA LATINOAMERICANA CEREALES, 2., 2011, Santiago, Chile. "Key for cereal chain innovation": event guide. Santiago: ICC: Granotec, 2011. p. 100. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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11. |  | VÁZQUEZ, D.; BERGER, A.; CUNIBERTI, M.; BAINOTTI, C.; MIRANDA, M. Z. de; SCHEEREN, P. L.; JOBET, C.; PEÑA, R. J.; CABRERA, G.; VERGES, R. Genotype and environment effects on quality of 23 wheat genotypes cultivated in 20 Latin American environments. In: INTERNATIONAL WHEAT CONFERENCE, 8., 2010, St. Petersburg. Abstracts... St. Petersburg: N. I. Vavilov Research Institute of Plant Industry, 2010. p. 493-494. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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12. |  | TORO, E. del; RODRIGUEZ, M. T.; MAGANA, R. I.; FOX, P. N.; RAJARAM, S.; GINKEL, M. van; PENA, R. J.; MUJEEB-KAZI, A.; CHAPMAN, S. (comp.). Results of the Twenty-Seventh International Spring Wheat Yield Nursery (ISWYN) 1990-91. Mexico: CIMMYT, 1995. 82 p. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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13. |  | NELSON, J. C.; ANDREESCU, C.; BRESEGHELLO, F.; FINNEY, P. L.; GUALBERTO, D. G.; BERGMAN, C. J.; PEÑA, R. J.; PERRETANT, M. R.; LEROY, P.; QUALSET, C. O.; SORRELLS, M. E. Quantitative trait locus analysis of wheat quality traits. Euphytica, v. 149, n. 1/2, p. 145-159, May 2006. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 13 | |
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Registros recuperados : 6 | |
1. |  | FREITAS, M. F.; APARÍCIO, P. da S.; APARÍCIO, W. C. da S.; SOTTA, E. D.; GUEDES, M. C.; OLIVEIRA, L. P. dos S. Caracterização da Carapa guianensis Aubl. (andiroba) em floresta de terra firme, Porto Grande-AP, Brasil. In: SIMPÓSIO LATINO-AMERICANO SOBRE MANEJO FLORESTAL, 5., 2011, Santa Maria. Sustentabilidade florestal: [anais]. Santa Maria: UFSM, Programa de Pós-Graduação em Engenharia Florestal, 2011. p. 694-699.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
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2. |  | GUEDES, M. C.; NEVES, E. de S.; RODRIGUES, E. G.; PAIVA, P.; COSTA, J. B. P.; FREITAS, M. F.; LEMOS, L. M. de. Castanha na roça: expansão da produção e renovação dos castanhais em áreas de agricultura itinerante no Amapá, Brasil. Boletim do Museu Paraense Emílio Goeldi. Ciências Naturais, Belém, PA, v. 9, n. 2, p. 381-398, maio/ago. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
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3. |  | MELLINGER-SILVA, C.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; SANTOS, A. A.; FEITOSA, J. J. F. A; FREITAS, M. F.; LAGO, R. C. A. Evaluation of partial enzymatic hydrolysis of a whey protein isolate. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | PELLEGRINO, A.; DANIEL, A. G. T.; PESSOA, R.; GUERRA, J. M.; LUCCA, G. G.; GOISSIS, M. D.; FREITAS, M. F.; COGLIATI, B.; LARSSON, M. H. M. A. Sensibilidade e especificidade do exame eletrocardiográfico na detecção de sobrecargas atriais e/ou ventriculares em gatos da raça Persa com cardiomiopatia hipertrófica. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 36, n. 3, p. 187-196, mar. 2016.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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6. |  | LOBO, C. M. O.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; TORREZAN, R.; FURTADO, A. A. L.; FEITOZA, J. F. A.; FREITAS, M. F.; SANTOS, A. A. Efeito do processamento térmico no perfil proteico de filé de peixe híbrido do Pantanal. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 23., 2012, Campinas. Anais... Campinas: SBCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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