|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | CAVALCANTE, M. C.; GALETTO, L.; MAUES, M. M.; PACHECO FILHO, A. J. S.; BOMFIM, I. G. A.; FREITAS, B. M. Nectar production dynamics and daily pattern of pollinator visits in Brazil nut (Bertholletia excelsa Bonpl.) plantations in Central Amazon: implications for fruit production. Apidologie, v. 49, n. 4, p. 505-516, Aug. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
2. |  | DIKS, L. V.; VIANA, B.; BOMMARCO, R.; BROSI, B.; ARIZMENDI, M. DEL C.; CUNNINGHAM, S. A.; GALETTO, L.; HILL, R.; LOPES, A. V.; PIRES, C. S. S.; TAKI, H.; POTTS, S. G. Ten policies for pollinators: what governments can do to safeguard pollination services. Science, v.354, n. 6315, p.975-976. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
3. |  | HILL, R.; NATES-PARRA, G.; QUEZADA-EUÁN, J. J. G.; BUCHORI, D.; LEBUHN, G.; MAUES, M. M.; PERT, P. L.; KWAPONG, P. K.; SAEED, S.; BRESLOW, S. J.; CUNHA, M. C. da; DICKS, L. V.; GALETTO, L.; GIKUNGU, M.; HOWLETT, B. G.; IMPERATRIZ-FONSECA, V. L.; LYVER, P. O'B.; MARTÍN-LÓPEZ, B.; OTEROS-ROZAS, E.; POTTS, S. G.; ROUÉ, M. Biocultural approaches to pollinator conservation. Nature Sustainability, v.2, p. 214-222, mar. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
4. |  | GALETTO, L.; AIZEN, M. A.; ARIZMENDI, M. del C.; FREITAS, B. M.; GARIBALDI, L. A.; GIANNINI, T. C.; LOPES, A. V.; ESPÍEIRTO SANTO, M. M. do; MAUES, M. M.; NATES-PARRA, G.; RODRIGUEZ, J. I.; QUEZADA-EUAN, J. J. G.; VANDAME, R.; VIANA, B. F.; IMPERATRIZ-FONSECA, V. L. Risks and opportunities associated with pollinators' conservation and management of pollination services in Latin America. Ecología Austral, v. 32, p. 055-076, Abr. 2022. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CARDOSO, M. dos S.; NETTSON, L. V.; FREITAS, J. M. A. de; LEWANDOWSKI, V.; SIGNOR, A.; BOSCOLO, W. R.; BITTENCOURT, F. Digestibility of swine liver and meat protein hydrolysates by Nile tilapia. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, e03032, 2022. Título em português: Digestibilidade de hidrolisado proteico de fígado e carne suínos pela tilápia-do-nilo.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
2. |  | SILVA, R. L. da; ARAÚJO, E. P. de; ROCHA, M. K. H. R.; DAMASCENO, F. M.; FREITAS, J. M. A. de; SATORI, M. M. P.; MEIRELLES, P. R. de L.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E. Diet components as internal indicators in the determination of the apparent digestibility coefficients for Nile tilapia. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 6, p. 393-400, jun. 2017. Título em português: Componentes da dieta como indicadores internos na determinação dos coeficientes de digestibilidade aparente em tilápia-do-nilo.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|