| |
|
|
| Registros recuperados : 5 | |
| 4. |  | GODDARD, R.; STEED, A.; CHINOY, C.; FERREIRA, J. R.; SCHEEREN, P. L.; MACIEL, J. L. N.; CAIERAO, E.; TORRES, G. A. M.; CONSOLI, L.; SANTANA, F. M.; FERNANDES, J. M. C.; SIMMONDS, J.; UAUY, C.; COCKRAM, J.; NICHOLSON, P. Dissecting the genetic basis of wheat blast resistance in the Brazilian wheat cultivar BR 18-Terena. BMC Plant Biology, v. 20, n. 398, Aug. 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
| 5. |  | Mellers, G.; Aguilera, J. G.; Bird, N.; BONATO, A. L. V.; BONOW, S.; CAIERAO, E.; CONSOLI, L.; SANTANA, F. M.; Simmonds, J.; Steed, A.; TORRES, G. A. M.; Uauy, C.; Wright, T. I. C.; SCHEEREN, P. L.; Nicholson, P.; Cockram, J. Genetic characterization of a wheat association mapping panel relevant to brazilian breeding using a high-density single nucleotide polymorphism array. G3: Genes, Genomes, Genetics, v. 10, p. 2229-2239, July 2020| Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
| Registros recuperados : 5 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | CARVALHO, K. G.; BAMBIRRA, F. H. S.; NICOLI, J. R.; OLIVEIRA, J. S.; SANTOS, A. M. C.; BEMQUERER, M. P.; MIRANDA, A.; FRANCO, B. D. G. M. Characterization of multiple antilisterial peptides produced by sakacin P-producing Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a. Archives of Microbiology, v. 200, n. 4, p. 635-644, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| 2. |  | SANTOS, K. M. O. dos; VIEIRA, A. D. S.; OLIVEIRA, J. da; ROCHA, C. R. C.; LOPES, A. C. S.; BRUNO, L. M.; BORGES, M. de F.; FRANCO, B. D. G. M.; TODOROV, S. Characterization of bacteriocin production, safety and technological potential of two Enterococcus faecium strains isolated from Brazilian Artisanal Cheeses. In: IAFP ANNUAL MEETING, 2013, Charlotte, North Carolina. Abstracts... Des Moines: International Association for Food Protection, 2013. Ref. P2-117.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
| 3. |  | CARVALHO, K. G. de; BAMBIRRA, F. H. S.; KRUGER, M. F; BARBOSA, M. S.; OLIVEIRA, J. S.; SANTOS, A. M. C.; NICOLI, J. R.; BEMQUERER, M. P.; MIRANDA, A. de; SALVUCCI, E. J.; SESMA, F. J. M.; FRANCO, B. D. G. M. Antimicrobial compounds produced by Lactobacillus sakei subsp. sakei 2a, a bacteriocinogenic strain isolated from a Brazilian meat product. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology , v. 37, p. 381-390, 2010.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|