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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
01/02/2012 |
Data da última atualização: |
13/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BRANDÃO, M. M.; ARRUDA, L. H.; NESHICH, G.; NESHICH, I. P.; PEREIRA, J. G. C.; MALAGÓ JÚNIOR, W.; SILVA-FILHO, M. C. |
Afiliação: |
MARCELO MENDES BRANDÃO, Esalq/USP; LIGIA HANSEN ARRUDA, Esalq/USP; GORAN NESHICH, CNPTIA; IZABELLA AGOSTINHO PENA NESHICH, CNPTIA; CNPTIA; WILSON MALAGÓ JÚNIOR, UFSCar; MARCIO DE CASTRO SILVA-FILHO, Esalq/USP. |
Título: |
Structural and phylogenetic analysis of Spodoptera frugiperda chymotrypsins involved on insect chemical protective barrier against plant Proteinase Inhibitors (PIs). |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: ANNUAL MEETING OF THE SBBq, 40., 2011, Foz do Iguaçu. [Proceedings...]. São Paulo, SP: Brazilian Society for Biochemistry and Molecular Biology, 2011. |
Páginas: |
Não paginado. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Here, using a bioinformatic pipeline we identify and analyze possible structural determinants that could explain some level of insensitivity by S. frugiperda serine proteinases (SPs) against plant PIs. |
Palavras-Chave: |
Bioinformática; Inibidores de proteinase. |
Thesagro: |
Spodoptera Frugiperda. |
Thesaurus Nal: |
Bioinformatics; Proteinase inhibitors. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01154nam a2200253 a 4500 001 1914081 005 2020-01-13 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBRANDÃO, M. M. 245 $aStructural and phylogenetic analysis of Spodoptera frugiperda chymotrypsins involved on insect chemical protective barrier against plant Proteinase Inhibitors (PIs).$h[electronic resource] 260 $aIn: ANNUAL MEETING OF THE SBBq, 40., 2011, Foz do Iguaçu. [Proceedings...]. São Paulo, SP: Brazilian Society for Biochemistry and Molecular Biology$c2011 300 $aNão paginado. 520 $aHere, using a bioinformatic pipeline we identify and analyze possible structural determinants that could explain some level of insensitivity by S. frugiperda serine proteinases (SPs) against plant PIs. 650 $aBioinformatics 650 $aProteinase inhibitors 650 $aSpodoptera Frugiperda 653 $aBioinformática 653 $aInibidores de proteinase 700 1 $aARRUDA, L. H. 700 1 $aNESHICH, G. 700 1 $aNESHICH, I. P. 700 1 $aPEREIRA, J. G. C. 700 1 $aMALAGÓ JÚNIOR, W. 700 1 $aSILVA-FILHO, M. C.
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 22 | |
1. |  | FRAGA, M. E.; PEREIRA, M. G.; SOUZA, F. A. de. Microbiota do solo de uma área de duna na restinga da Marambaia, Rio de Janeiro, RJ. Floresta e Ambiente, Rio de Janeiro, v. 17, n. 1, p. 30-36, jan./jun. 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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4. |  | TROMBETE, F. M.; CASTRO, I. M. de; TEIXEIRA, A. da S.; SALDANHA, T.; FRAGA, M. E. Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. |  | FARIAS, A. X. de; ROBBS, C. F.; SILVA, O. F.; FRAGA, M. E. Ocorrencia de fungos filamentosos produtores de micotoxinas em graos de milho destinado ao consumo humano e animal. Fitopatologia Brasileira, v. 20, p. 314, ago. 1995. Suplemento. Edicao de Resumos do XXVIII Congresso Brasileiro de Fitopatologia, Ilheus, BA, 1995.Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. |  | TROMBETE, F. M.; PORTO, Y. D.; FREITAS-SILVA, O.; PEREIRA, R. V.; DIREITO, G. M.; SALDANHA, T.; FRAGA, M. E. Reduction of aflatoxins and deoxynivalenol on wheat grains (Triticum Aestivum) by gaseous ozone. In: SIMPÓSIO NACIONAL, 2., 2015, Lisboa. Promoção de uma alimentação saudável e segura. Qualidade Nutricional e Processamento Alimentar: livro de resumos. Lisboa: Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge. 1 p. P 46, p. 88. SPASS 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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13. |  | DAMASO, M. C. T.; TERZI, S. da C.; FARIAS, A. X.; OLIVEIRA, A. C. P.; FRAGA, M. E.; COURI, S. Selection of Cellulolytic Fungi Isolated from Diverse Substrates. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 55, n. 4, p. 513-520, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia; Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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14. |  | MORA, M. A. E.; CHACÓN-OROZCO, J. G.; HARAKAVA, R.; ROUWS, J. R. C.; FRAGA, M. E. Molecular characterization and virulence of Beauveria bassiana and Metarhizium anisopliae mellonella (Lepidoptera: Pyralidae) and Tenebrio molitor (Coleoptera: Tenebrionidae) larvae. African Journal of Microbiology Research, Nairobi, v. 10, n. 19, p. 662-668, may, 2016Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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16. |  | DAMASO, M. C. T.; TERZI, S. da C.; PEREIRA, G. M.; SILVA, J. P. L. da; FRAGA, M. E.; COURI, S. Characterization of cellulolitic filamentous fungi isolated from different biomes. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON CULTURE COLLECTIONS, 12., 2010, Florianópolis. Biological resource centers: gateway to biodiversity and services for innovation in biotechnology. [S.l.]: WFCC, 2010.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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17. |  | SILVA, J. P. L. da; VIANA, L. de A. N.; SOUZA, E. F. de; LIMA, I. S. de; FRAGA, M. E.; OLIVEIRA, E. M. M. Caracterização molecular de fungos filamentosos da coleção de micro-organismos de interesse da indústria de alimentos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 2., 2012, Belém, PA. Anais... [S.l.]: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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18. |  | FREITAS SILVA, O.; COSTA, R. A.; FARIAS, A. X. de; SOUZA, M. de L. M. de; CORRÊA, T. B. S.; FRAGA, M. E. Avaliação da micobiota toxigênica e ocratoxina A em cafés produzidos na região do cerrado e estado de Rondônia - safra 2003/2004. Revista Brasileira de Armazenamento, Viçosa, MG, n. 10, p. 9-14, 2008. Especial café.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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19. |  | DAMASO, M. C. T.; TERZI, S. da C.; SILVA, J. P. L. da; OLIVEIRA, E. M. M.; FRUTUOSO, G. S. da C.; FRAGA, M. E.; COURI, S. Maintenance and custody of microorganisms for agri-industry. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON CULTURE COLLECTIONS, 12., 2010, Florianópolis. Biological resource centers: gateway to biodiversity and services for innovation in biotechnology. [S.l.]: WFCC, 2010.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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20. |  | SOUZA, A. V. C. de; LOPES, D. C.; SANTOS, J. P. dos; FRAGA, M. E.; FONTES, D. de O.; REGINATO, G.; PINHAL, J. P. J. Monitoramento de aflatoxinas em grãos e rações da Zona da Mata Mineira. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 37., 2000, Viçosa. Anais... Viçosa, MG: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2000.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 22 | |
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