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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SANTOS, E. de F. dos; SABINO, Y. N. V.; MONTENEGRO, E. N.; FARIA, C. A.; ALMEIDA, T, C. de; GAMEIRO, J.; LUQUETTI, S. C. P. D.; MACHADO, A. B. F.; MACHADO, J. C. Antitumor, anti-inflammatory, and antioxidant activities of anthocyanins from food and isolated sources: Methodological insights and interactions with the intestinal microbiota. Journal of Functional Foods, v. 134, 107026, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 3. |  | POLESI, L. G.; FRAGA, H. P. F. de; VIEIRA, L. do N.; HERINGER, A. S.; ORNELLAS, T. S.; SANTOS, H. P. dos; GUERRA, M. P.; PESCADOR, R. Chloroplast ultrastructure and hormone endogenous levels are differently affected under light and dark conditions during in vitro culture of Guadua chacoensis (Rojas) Londoño & P. M. Peterson. Acta Physiologiae Plantarum , v. 41, n. 10, p. 1-12, Jan. 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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