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Registros recuperados : 27 | |
6. |  | RODRIGUES, R. B.; MENEZES, H. C. de; CABRAL, L. M. C.; DORNIER, M; REYNES, M. An amazonian fruit with a high potential as a natural source of vitamin C : the camu-camu (Myrciaria dubia). Fruits, Paris, v. 56, n. 5, p. 345-354, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 27 | |
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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | TURETTA, A. P. D.; FONTE, G.; ORTIZ VALENCIA, L. I.; EUPEN, M. van; PEREZ-SOBA, M.; COUTINHO, H. L. da C.; OYARZABA, M.; BAEZA, S.; SIMÕES, M.; FISTAROL, G.; SCHLINDWEIN, S. Adaptation and preparation of a Spatial Regional Reference Framework for MERCOSUR regions. Rio de Janeiro: Embrapa Solos, 2009. 223 p.Tipo: Monitoramento/Zoneamento |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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