BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L. Interaction of lime and seed pelleting on the nodulation and growth of white clover. II. Oversown trials. New Zealand Journal of Agricultural Research, Wellington, v. 18, p. 357-360, 1975.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L. Pelleting materials for obersown clover. New Zealand Journal of Experimental Agriculture, v.3, n.2, p.121-125, 1975.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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3.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L.; JOHNSTONE, P. Effect of strains of Rhizobium trifolii on the establishment of oversown white clover (Trifolium repens). Soil Biol. Biochem., v.10, n.4, p.293-295, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMUSGRAVE, D. J.; LOWTHER, W. L. Effect of sowing date, inoculation level, and pelleting on the establishment of oversown lucerne. J. Exp. Agric., v.4, n.1, p.65-70, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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5.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L.; LONERAGAN, J. F. Calcium in the nodulation of legumes. In: , eds. In: Proc. XI Internat. Grassld. Congress.. , 1970. p.446-450.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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6.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L.; LONERAGAN, J. F. Calcium and nodulation in subterranean clover (Trifolium subterraneum L.). Plant Physiol., v. 43, p. 1362-1366, 1968.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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7.Imagem marcado/desmarcadoGAUR, Y. D.; LOWTHER, W. L. Competitiveness and persistence of introduced rhizobia on oversown clover: Influence of strain, inoculation rate and lime pelleting. Soil Biol. Biochem., v. 14, n. 2, p. 99-102, 1982.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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8.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L.; JOHNSTON, P. D. Coating materials for commercial inoculated and coated clover seed. N. Z. Agric. Res., v.22, n.3, p.475-478, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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9.Imagem marcado/desmarcadoLOWTHER, W. L.; PATRICK, H. N. Spread of Rhizobium and Bradyrhizobium in soil. Soil Biol. Biochem., v. 25, n. 5, p. 607-612, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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10.Imagem marcado/desmarcadoBOSWELL, C. C.; LOWTHER, W. L.; ESPIE, P. R. Importance of haresfoot clover (Trifolium arvense) as a nitrogen fixer in semi-arid grasslands of New Zealand. In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 19., 2001, São Pedro, SP. Grassland ecosystems: an outlook into the 21st century: proceedings. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Zootecnia; Piracicaba: FEALQ, 2001. p. 961-962.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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1.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, A. L. F. DA; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. DA; FISCHER, H.; LAZZAROTTO, M. Modelo matemático para estimar o pH de uvas com espectroscopia do infravermelho próximo. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 21., ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO, 17., 2024, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, abril 2025. p. 7. 1 p. (Embrapa Uva e Vinho. Eventos Técnicos & Científicos, 3)
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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2.Imagem marcado/desmarcadoFORATO, L. A.; DORIGUETTO, A. C.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; CRAIEVICH, A. F.; COLNAGO, L. A. Estudo estrutural das proteínas Z19 de milho e penisetina de milheto em solução por SAXS. In: REUNÃO ANUAL DE USUÁRIOS DO LNLS-LABORATÓRIO NACIONAL DE LUZ SÍNCROTRON, 12., 2002, Campinas. Resumos... [Campinas: LNLS, 2002]. p. 206.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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3.Imagem marcado/desmarcadoFORATO, L. A.; DORIGUETTO, A. C.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; CRAIEVICH, A. F.; GARRATT, R. C.; COLNAGO, L. A. Conformations of Z19 and pennisetin proteins in solutin. . ACTIVIT REPORT. BRAZILIAN SYNCHROTRON LIGHT LABORATORY 2001, Campinas, p. 41-42, 2002.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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4.Imagem marcado/desmarcadoFORATO, L. A.; DORIGUETTO, A. C.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; CRAIEVICH, A. F.; COLNAGO, L. A. Conformation of the Z19 prolamin by FTIR, NMR, and SAXS. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v.22, n.1, p.121-126, jan. 2004.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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5.Imagem marcado/desmarcadoSILVA, A. L. F. da S.; MOREIRA, C. S.; FISCHER, H.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. DA; LAZZAROTTO, M. Modelo matemático para estimar o brix de uvas usando espectroscopia do infravermelho próximo. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 20., ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO, 16., 2023, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2024. p. 8. (Embrapa Uva e Vinho. Eventos Técnicos & Científicos, 2).
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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6.Imagem marcado/desmarcadoBUGS, M. R.; FORATO, L. A.; BORTOLETO-BUGS, R. K.; FISCHER, H.; MASCARENHAS, Y. P.; WARD, R. J.; COLNAGO, L. A. Spectroscopy characterization and structural modeling of prolamin from maize and pearl millet. European Biophysics Journal, New York, v. 33, p. 335-343, 2004.
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação.
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7.Imagem marcado/desmarcadoSPOLIDORO, R. M.; GALIAN, C. E.; AUDY, J. L. N.; PAIXÃO CORTES, Z. M.; ANDRADE, M.; ARANHA, J. A. S.; AVINO, J. C.; BARON, R.; BERMÚDEZ, L. A.; BORDEAUX-REGO, A. C. G.; BRAGA COELHO, J. R.; DIAS, J. M. C. de S.; CERIONI, A.; CHIAPANI-SOUTO, M.; COLLERE, V.; CRAVEIRO, A.; DEFILIPPI, G.; SOUSA JUNIOR, R. T. de; FARIA, R. S.; FEIJO BARROSO, L.; FELLOWS, L.; FISCHER, H. A.; GARGIONE, L. A.; GODINHO, M. J. de F.; GRACIOSA, H. M. M.; GUIMARÃES, L.; GURGEL DO AMARAL, E.; HAMERA, A. A.; JACOBO, L. A.; KAKUTA, S.; LATTMANN, J. C. H.; LAHORGUE, M. A.; LOBÃO, M. W. N.; LOTUFO, R.; MATOS, W. S.; MAZAROLLO, C. F.; MOLINA, A.; MOSCHETTA, R. A.; NUNES, R. A.; OLIVEIRA, F. J. O.; PEREYRA, H. L.; POZENATO, J. C.; PRODANOV, C. C.; PUTTINI, R. S.; RAUPP, M. A.; RUMPF, R.; SABOYA, F.; SILVA, F. A.; SOTUYO, J.; TOMÁS, D. C. M.; TONHOLO, J.; VIOLA, I.; VIOLATO, C. A.; ZAMPIERI, N. L. V.; ZORZI, I. New horizons for science and technology parks: a brazilian - argentinean perspective. In: IASP WORLD CONFERENCE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY PARKS, 27., 2010, Daedeok Innopolis, Korea. Proceedings... [Malaga], IASP, 2010. il., color.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.
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