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| Registros recuperados : 33 | |
| 14. |  | GRANT, G.; DORWARD, P. M.; BUCHAN, W. C.; ARMOUR, J. C.; PUSZTAI, A. Consumption of diets containing raw soya beans (Glycine max), kidney beans (Phaseolus vulgaris), cowpeas (Vigna unguiculata) or lupin seeds (Lupinus angustifolius) by rats for up to 700 days: effects on body composition and organ weights. British Journal of Nutrition, v.73, p.17-29, 1995.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
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| 16. |  | JEFFCOATE, I. A.; HOLMES, P. H.; FISHWICK, G.; BOYD, J.; BAIRDEN, K.; ARMOUR, J. Effects of trichostrongyle larval challenge on the reproductive performance of immune ewes. Research in Veterinary Science, v. 45, n. 2, p. 234-239, Sep. 1988.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| 17. |  | ENTROCASSO, C. M.; PARKINS, J. J.; ARMOUR, J.; BAIRDEN, K.; McWILLIAM, P. N. Production, parasitological and carcase evalauation studies in steers exposed to trichostrongyle infection and treated with a morantel bolus or fenbendazole in two consecutive grazing seasons. Research in Veterinary Science, v.40, n.1, p.76-85, 1986.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| Registros recuperados : 33 | |
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| Registros recuperados : 7 | |
| 2. |  | STEIN, D. L.; HUNOFF, T. S.; FINGER, G.; ALMANÇA, M. A. K.; CAVALCANTI, F. R. Crab chitosan acts more as an antimicrobial than a resistance inducer on the protection of grapevine against downy mildew. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Palestras... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. P. 301.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| 3. |  | HUNOFF, T. S.; MONTEIRO, J. E. B. de A.; CAVALCANTI, F. R.; FINGER, G. Caracterização do tratamento e da atividade biológica associados ao Thermal Pest Control (TPC) no contexto da proteção da videira contra o míldio. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA UVA E VINHO, 12., ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 8., 2014, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2014. p. 55| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| 6. |  | SANTOS, R. F. dos; BLUME, E.; MUNIZ, M. F. B.; HECKLER, L. I.; FINGER, G.; MACIEL, C. G.; HARAKAWA, R.; GARRIDO, L. da R. First report of Ilyonectria macrodidyma associated with black foot disease of grapevine in Brazil. Plant Disease, v. 98, n. 1, p. 156, Jan. 2014. Disease Notes.| Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| 7. |  | CAMARGO, L. R.; SILVEIRA, R. B.; ALBARELLO, J. B.; MORAIS NETO, J. A. de; IWAMOTO, H.; CAUMO, C.; MELO, G. W. B. de; CAVALCANTI, F. R.; FINGER, G.; BOMBANA, I. C.; BATAGLIA, D. Avaliação de indutor de resistência sobre a severidade do míldio em videira. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA UVA E VINHO, 12., ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 8., 2014, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2014. p. 14| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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