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Registros recuperados : 5 | |
1. |  | GATEW, H.; HASSEN, H.; KEBEDE, K.; HAIDE, A.; LOBO, R. N. B.; YETAYEW, A.; RISCHKOWSKY, B. Characterization of Indigenous Goat Populations in Selected Areas of Ethiopia. American-Eurasian Journal of Scientific Research, v. 10, n. 5, p. 287-298, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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2. |  | HAILE, A.; HILALI, M.; HASSEN, H.; LOBO, R. N. B.; RISCHKOWSKY, B. Estimates of genetic parameters and genetic trends for growth, reproduction, milk production and milk composition traits of Awassi sheep. Animal, v. 13, n. 2, p. 240?247, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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3. |  | GATEW, H.; HASSEN, H.; KEBEDE, K.; HAILE, A.; LOBO, R. N. B.; YETAYEW, A.; RISCHKOWSKY, B. Husbandry practices and phenotypic characteristics of indigenous goat populations in Ethiopia. African Journal of Agricultural Research, v. 12, n. 36, p. 2729-2741, Sept. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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4. |  | HAILE, A.; HASSEN, H.; GATEW, F.; GETACHEW, T.; LOBO, R. N. B.; RISCHKOWSKY, B. Investigations into nematode parasites of goats in pastoral and crop livestock systems of Ethiopia. Tropical Animal Health and Production, v. 50, n. 3, p. 643-650, Mar. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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5. |  | HAILE, A.; HILALI, M.; HASSEN, H.; REKIK, M.; LOBO, R. N. B.; TIBBO, M.; MWACHARO, J. M.; RISCHKOWSKY, B. Evaluation of Awassi sheep genotypes for growth, milk production and milk composition. Journal of Experimental Biology and Agricultural Sciences, v. 4, n. 1, p. S68-S75, Feb. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | KROLOW, A. C. R.; FERRI, N. M. L.; FONSECA, L. X.; BENTO, A. F.; FIGUEIRA, K. U.; LIMA, F. M. Estabilidade físico-química de amostras de méis da região Sul do Rio Grande do Sul no período de armazenamento. Brazilian Journal of Development, Curitiba, v. 6, n. 4, p. 19796-19806, Apr. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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2. |  | WAGNER, J. G.; CRUZ, J. G.; SILVEIRA, T.; FERRI, N. M. L.; RICHTER, V. B.; LIMA, F. M.; FIGUEIRA, K. U.; MISTURA, C. C.; VIZZOTTO, M.; BARBIERI, R. L. Accessing the nutritional variability of Butia odorata: a food with identity. Food Science and Technology, v. 42, e54822, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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