|
|
Registros recuperados : 38 | |
14. |  | CHEN, W.-H.; LU, T.-S.; CHEN, J.; QIN, W.-L. The influence of feeding crude ammonium lactate on ruminal digestion and metabolism of goat. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 2, p. 578-581. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
15. |  | GAO, J. L.; SUN, J. G.; LI, Y.; WANG, E. T.; CHEN, W. X. Numerical taxonomy and DNA relatedness of tropical rhizobial isolated from hainan province, China International Journal of Systematic Bacteriology., v. 44, n. 1, p. 151-158, Jan. 1994. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
16. |  | CHEN, W. -M.; FARIA, S. M. de; CHOU, J. -H.; JAMES, E. K.; ELLIOTT, G. N.; SPRENT, J. I.; BONTEMPS, C.; YOUNG, J. P. W.; VANDAMME, P. Burkholderia sabiae sp.nov., isolated from root nodules of Mimosa caesalpiniifolia. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, Reading, v. 58, n. 9, p. 2174-2179, set. 2008. Parceria: National Kaohsiung Marine University; National Chung Hsing University; University of Dundee; University of York. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|    |
17. |  | JAMES, E. K.; ELLIOTT, G. N.; HUGHES, C.; FARIA, S. M. de; CHEN, W. -M.; BONTEMPS, C.; SIMON, M. F.; YOUNG, J. P. W.; SPRENT, J. I. The host ranges of the promiscuous Beta-rhizobia Burkholderia phymatum STM815 and Cupriavidus taiwanensis LMG19424 extend throughout the subfamily Mimosoideae, but only B. phymatum STM815 forms effective symbioses outside the genus Mimosa. In: EUROPEAN NITROGEN FIXATION CONFERENCE, 8th., 2008, Gent, Belgium. Abstracts... Belgium: Universiteit Gent, 2008. p. 98. Resumo PS4-17. Parceria: University of Dundee; University of Oxford; National Kaohsiung Marine University; University of York. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
18. |  | REIS JUNIOR, F. B. dos; SHEU, S. Y.; CHOU, J. H.; BONTEMPS, C.; ELLIOTT, G. N.; GROSS, E.; MELKONIAN, R.; MOULIN, L.; JAMES, E. K.; SPRENT, J. I.; YOUNG, J. P. W.; CHEN, W. M. Burkholderia diazotrophica sp. nov., isolated from root nodules of Mimosa spp. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, v. 63, p. 435-441, 2013. p. 435-441 Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|   |
19. |  | CHEN, W-M.; FARIA, S. M. DE; JAMES, E. K.; ELLIOTT, G. N.; LIN, K. Y.; CHOU, J. H.; SHEU, S. Y.; CNOCKAERT, M.; SPRENT, J. I.; VANDAMME, P. Burkholderia nodosa sp. nov., isolated from root nodules of the woody Brazilian legumes Mimosa bimucronata and Mimosa scabrella International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology , v. 57, 2007 57 1055-1059 Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|    |
20. |  | CHEN, W. -M.; FARIA, S. M. de; STRALIOTTO, R.; PITARD, R. M.; SIMÕES-ARAÚJO, J. L.; CHOU, J. -H.; CHOU, Y. -J.; BARRIOS, E.; PRESCOTT, A. R.; ELLIOTT, G. N.; SPRENT, J. I.; YOUNG, J. P. W.; JAMES, E. K. Proof that Burkholderia strains form effective symbioses with legumes> a study of novel Mimosa-nodulating strains from south America. Applied and Environmental Microbiology, Washington, v. 71, n. 11, p. 7461-7471, nov. 2005. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
Registros recuperados : 38 | |
|
|
Registros recuperados : 292 | |
1. |  | FEIJO, G. L. D. Abate. In: ENCONTRO DE TECNOLOGIAS PARA PECUARIA DE CORTE, 11., 1999, Campo Grande. Dia de Campo sistema de producao de carne de qualidade com Nelore. [Campo Grande]: Embrapa Gado de Corte, [1999?]. p.17-19. CNPGC.Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|   |
6. |  | FEIJÓ, G. L. D. Evolução e perspectivas do agronegócio da carne bovina no Brasil: uma visão voltada para a qualidade da carne e o consumidor. In: SIMPÓSIO DO NÚCLEO DE ESTUDOS EM BOVINOCULTURA - SINEBOV, 5. 2008, Seropédica. Anais. Seropédica: UFRRJ, 2008. 1 CD-ROM. Editores: Edison de Souza Balieiro, Jonas Carlos Reis, José Paulo de Oliveira, Rômulo Sobreira da Fonseca, Rosana Colatinno Soares Reis, Thiago Ferreira Teodoro, Vladimir da Silva Lemos, Anderson Gustavo Morais, João Francisco de Miranda Gonçalves, Jean Alex Martins. p. 125-133 1 CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|   |
11. |  | FEIJÓ, G. L. D. Qualidade da carne bovina. In: CURSO CONHECENDO A CARNE QUE VOCÊ CONSOME, 1., 1999, Campo Grande. Qualidade da carne bovina. Campo Grande: Embrapa gado de Corte, 1999. p.6-25. (Embrapa Gado de Corte. Documentos, 77). CNPGC.Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|   |
12. |  | FEIJO, G. L. D. Qualidade da carne bovina. In: CURSO CONHECENDO A CARNE QUE VOCE CONSOME. 3., 2000. Campo Grande. Qualidade da carne bovina. Campo Grande: Embrapa Gado de Corte. 2000 P.6-25. (Embrapa Gado de Corte. Documentos, 84). CNPGC.Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
|   |
Registros recuperados : 292 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|