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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | BANI, D.; BARBERIO, C.; BAZZICALUPO, M.; FAVILLI, F.; GALLORI, E.; POLSINELLI, M. Isolation and characterization of glutamate synthase mutants of Azospirillum brasilense. J. Gen. Microbiol., v.119, n.1, p.239-244, 1980. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MACIEL, D. L.; VARGAS, J. A. C.; MEZZOMO, R.; GAMA, M. A. S. da; LEITE, L. C.; CASTRO, I. R. R. de; OLIVEIRA, L. R. S.; FARIAS, M. L. C.; LUZ, W. B. dos S.; ALVES, K. S. Physicochemical, nutritional, and sensory attributes of 1 Minas frescal cheese from grazing cows fed a supplement containing different levels of babassu coconut (Orbignya speciosa). International Dairy Journal, v. 127, 105176, 2022. Publicado online em: 1 set. 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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