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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | RODRIGUES, W. N.; TOMAZ, M. A.; FERRAO, M. A. G.; MARTINS, L. D.; COLODETTI, T. V.; BRINATE, S. V. B.; AMARAL, J. F. T.; SOBREIRA, F. M.; APOSTÓLICO, M. A. Biometry and diversity of Arabica coffee genotypes cultivated in a high density plant system. Genetic and Molecular Research, v. 15, n. 1, Feb. 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 7 | |
| 4. |  | FERNANDES, P. B.; CARVALHO, C. A. B. DE; PACIULLO, D. S. C.; FARIA, C. A. F. DE; ALMEIDA, J. C. DE C. Composição morfológica e acúmulo de forragem de Brachiaria decumbens cultivada em sistemas pastoril e silvipastoril. In: REUNIÓN DE LA ALPA, 23.; CONGRESO INTERNACIONAL DE PRODUCCIÓN ANIMAL TROPICAL, 4., 2013, La Habana. Por una ganadería sustentable y en armonía con el medio ambiente: memorias. La Habana: Asociación Latinoamericana de Producción Animal, 2013.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| 5. |  | PACIULLO, D. S. C.; FERNANDES JUNIOR, P. B.; CARVALHO JUNIOR, C. A.; FARIA, C. A.; MORENZ, M. J. F.; GOMIDE, C. A. de M. Morphological composition and herbage accumulation of Brachiaria decumbens in silvopastoral system and monoculture. In: ASA, CSSA & SSSA INTERNATIONAL ANNUAL MEETINGS, 2013, Tampa, FL. Water, food, energy & inovation for a sustainable world: abstracts. Madison: American Society of Agronomy, 2013.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| 6. |  | PACIULLO, D. S. C.; FERNANDES, P. B.; CARVALHO, C. A.; FARIA, C. A.; MORENZ, M. J. F.; GOMIDE, C. A. de M. Morphological composition and herbage accumulation of Brachiaria decumbens in silvopastoral system and monoculture. In: ASA, CSSA & SSSA INTERNATIONAL ANNUAL MEETINGS, 2013, Tampa. Water, food, energy & inovation for a sustainable world. Madison: ASA: CSSA: SSSA, 2013.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| 7. |  | SANTOS, E. de F. dos; SABINO, Y. N. V.; MONTENEGRO, E. N.; FARIA, C. A.; ALMEIDA, T, C. de; GAMEIRO, J.; LUQUETTI, S. C. P. D.; MACHADO, A. B. F.; MACHADO, J. C. Antitumor, anti-inflammatory, and antioxidant activities of anthocyanins from food and isolated sources: Methodological insights and interactions with the intestinal microbiota. Journal of Functional Foods, v. 134, 107026, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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