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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | LEHMANN, C. O.; RUDOLPH, A.; HAMMER, K.; MEISTER, A.; MÜNTZ, K.; SCHOLZ, F. Eiweinbuntersuchungen am getreide- und leguminosen- sortiment gatersleben. Teil. 2. Gehalt an Rohprotein und lysin in von Gersten (Hordeum vulgare L. s. l.). Kulturpflanze, Berlin, v. 26, p. 163-181, 1978. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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3. |  | MUNTZ, K.; HAMMER, K.; LEHMANN, Ch.; MEISTER, A.; RUDOLPH, A.; SCHOLZ, F. Variability of protein and lysin content in barley and wheat specimens from the world collection of cultivated plants at Gatersleben (GDR). [S.l.]: International Atomic Energy Agency; FAO, [1978]. 28 p. Trabalho apresentado no International Symposium on Seed Protein Improvement in Cereals and Grain Legumes, Neuherberg, Germany, 1978. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MENEZES, S. P.; SANTOS, J. L. dos; CARDOSO, T. H. S.; PIROVANI, C. P.; MICHELI, F.; NORONHA, F. S. M.; ALVES, A. C.; FARIA, A. M. C.; GESTEIRA, A. da S. Evaluation of the allergenicity potential of TcPR-10 protein from theobroma protein from theobroma cacao. PLos One, v. 7, Issue 6, June 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 1 | |
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