| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 3. |  | ARAMENDIZ-TATIS, H.; CARDONA, C.; JARMA, A.; ROBLES, J.; MONTALVÁN, R. Efectos del almacenamiento en la calidad fisiológica de la semilla de berenjena (Solanum melongena L.). Agronomía Colombiana, Bogotá, v. 25, n. 1, p. 104-112, 2007.| Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
| 4. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SOUZA, B. B. de; ROBLES. J. R.; AZEREDO, H. M. C. de; TONON, R. V.; ABIADE, J.; MATTOSO, L. H. C.; YARIN, A. L. Fast production of highly sensitive nanotextured nonwovens for detection of volatile amines, bacterial growth, and pH monitoring: New tools for real-time food quality monitoring. Food Chemistry, v. 464, 141896, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | REIS, C. L. B.; SILVA, L. M. A. e; RODRIGUES, T. H. S.; FÉLIX, A. K. N.; SANTIAGO-AGUIAR, R. S. de; CANUTO, K. M.; ROCHA, M. V. P. Pretreatment of cashew apple bagasse using protic ionic liquids: Enhanced enzymatic hydrolysis. Bioresource Technology, v. 224, p. 694-701, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|