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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | SILVA, C. M.; SCHIAVINI, D. N.; TOSIN, F. S.; WERNER, M. F.; BAGGIO, C. H.; PEREIRA, I. T.; SILVA. L. M. da; GORIN, P. A. J.; IACOMINI, M. A gastroprotective arabinoxylan from sugar cane bagasse: aims for co-product use. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD FACTORS, 2011, Taipei. Food for wellbeing-from function to processing: abstracts. [S.l.: s.n.], 2011. p. 117. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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3. |  | TOSIN, F. F. S.; ABUD, A. P. R.; OLIVEIRA, C. C. de; GORIN, P. A. J.; SASSAKI, G. L.; BUCCHI, D. F.; SILVA, C. M.; IACOMINI, M. Polysaccharides from peach pulp: structure and immunostimulant activity. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD FACTORS, 2011, Taipei. Food for wellbeing-from function to processing: abstracts. [S.l.: s.n.], 2011. p. 84. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | MELLINGER-SILVA, C.; SIMAS-TOSIN, F. F.; SCHIAVINI, D. N.; WERNER, M. F.; BAGGIO, C. H.; PEREIRA, I. T.; SILVA, L. M. da; GORIN, P. A. J.; IACOMINI, M. Isolation of a gastroprotective arabinoxylan from sugarcane bagasse. Bioresource Technology, v. 102, n. 22, p. 10524-10528, Nov. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ROBERTS, A.; BOECKMAN, C. J.; MÜHL, M.; ROMEIS, J.; TEEM, J. L.; VALICENTE, F. H.; BROWN, J. K.; EDWARDS, M. G.; LEVINE, S. L.; MELNICK, R. L.; ROFRIGUES, T. B.; VÉLEZ, A. M.; ZHOU, X.; HELLMICH, R. L. Sublethal endpoints in non-target organism testing for insect-active GE crops. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 8, article 556, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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