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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RABELO, M. B. de O.; FREITAS, K. M.; OLIVEIRA, L. C. de; FRADE, A. C. M.; S. FILHO, J. D. de; HEIDEN, G.; FERNANDES, G. W.; SILVA, I. T.; TEIXEIRA, M. M.; BRAGA, F. C.; PÁDUA, R. M. Activity of Sesquiterpene Lactones and Umbelliferone From Campovassouria cruciata on SARS‐CoV‐2 Replication and on the Release of Pro‐Inflammatory Cytokines in Lung Cells Chemistry and Biodiversity, e202402824, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M. Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 2 | |
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