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| Registros recuperados : 3 | |
| 3. |  | NATIVIDADE, M. M. P.; COELHO, O. A. M.; CARREIRO, N. P.; SOUZA, S. V. C.; PEREIRA, G. E.; LIMA, L. C. de O. Optimization of the extraction and determination of monomeric anthocyanins in grape juice produced in the São Francisco Valley, Brazil. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. Não paginado. 1 CD-ROM. Resumo. IUFoST 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CESAR, G. M.; MIRANDA, M.; UMMUS, M. E.; MACIEL, D.; OLIVEIRA, A. de L.; BRITO, A.; VASCO, K. L.; PACHECO, F.; OMETTO, J. P. H. B.; BARBOSA, C. C. F.; KAMPEL, M.; FLECKER, A.; VALERIO, A. de M. Spectral comparison of remote sensing reflectance in fishponds in the Legal Amazonia. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE SENSORIAMENTO REMOTO, 21, 2025, Salvador. Anais eletrônicos. Campinas: Galoá, 2025.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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