BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  03/04/1996
Data da última atualização:  02/06/2023
Autoria:  SAHANI, M. S.; BAPNA, D. L.; ARORA, A. L.
Título:  Factors influencing different body weights in Karakul sheep under North West arido region.
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Livestock Adviser, v. 18, n. 3, p. 6-11, 1993.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Thalli is native sheep breed of Thall area of the Punjab, Pakistan. Data on 17030 birth records of 5421 Thalli sheepmaintained at Livestock Experiment Station, Rakh Ghulaman, district Bhakkar during 1975-2004 were utilized in thepresent study with the aim to evaluate the performance of Thalli sheep in Pakistan. The genetic parameter estimation wasperformed using REML procedure by fitting an Individual Animal Model. Birth weight with an average of 4.11±0.82 kg,was significantly affected by year, type of birth, sex and age of the dam but season of birth was an in significant effect onthe birth weight. Weight at 60 and 90-days of age averaged 11.58±3.57 and 14.92±4.56 kg, respectively. These weightswere affected by year and season of birth, birth weight. Type of birth and sex had significant effect on weight at 60 daysof age where as age of the dam had non-significant effect on weight at 60 days of age. Age of the dam significantlyaffected 90-day weight. Sex and type of birth had non-significant effect on 90 days weight. The weaning weight was18.95±4.12 kg and was affected by year and season of birth, sex of lamb. No significant effects of type of birth, birthweight and age of dam on weaning weight were observed. The direct heritability estimate of birth weight was0.067±0.01. The heritability estimates for 60- and 90-day weight were 0.116±0.01 and 0.18±0.01, respectively. Theheritability estimate for weaning weight was 0.03±0.11. Genetic correlation between birth weight and wea... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Genetic factors; Peso corporal; Pre-weaning; Thalli.
Thesagro:  Melhoramento; Ovino; Raça.
Thesaurus Nal:  Body weight; Breeding and Genetic Improvement; Karakul; Pakistan; Sheep.
Categoria do assunto:  G Melhoramento Genético
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
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1.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A. Transformação dos resíduos de industrialização de laranja pera (Citrus sinensis Osbeck) em farinhas para a obtenção de biscoito doce. 2013. 108 f. Dissertação (Mestrado em Tecnologia de Processos Químicos e Bioquímicos) - Escola de Química, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, 2013. Orientadores: Maria Antonieta Peixoto Gimenes Couto, UFRJ; José Luis Ramírez...
Tipo: Orientação de Tese de Pós-Graduação
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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2.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; PEREIRA, K. S.; PENTEADO, A. L. Qualidade microbiológica de açaí industrializado. Higiene Alimentar, v. 31, n. 268/269, p. 134-138, 2017.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente.
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3.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G. Evaluation of nutritional characteristics and consumers' acceptance of gluten-free sweet biscuits made from rice-based pregelatinized composite flours containing orange pomace and soy protein isolate. SN Applied Sciences, v. 3, n. 183, 2021. [p. 1-13].
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 5
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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4.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; COUTO, MA. A. P. G.; ASCHERI, J. L. R. Formulação, composição nutricional e atividade de água de biscoitos doce sem glúten e elaborados a partir de farinhas mistas extrudadas com coprodutos da industrialização de laranja pera (albedo, flavedo e semente), quirera de arroz e isolado proteico de soja. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 24.; CONGRESSO DO INSTITUTO NACIONAL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE FRUTOS TROPICAIS, 4., 2014, Aracaju. Inovação e sustentabilidade em ciência e tecnologia de alimentos: resumos. [Campinas]: SBCTA, 2014. p. 51
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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5.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G.; ALMEIDA, E. L. Impact of pregelatinized composite flour on nutritional and functional properties of gluten-free cereal-based cake premixes. Journal of Food Measurement and Characterization, out., 2020. 13 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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6.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; PENTEADO, A. L.; PEREIRA, K. S.; SOARES, C. M. Avaliação microbiológica de polpa de açaí congelada comercializada na cidade do Rio de Janeiro. In: SIMPÓSIO EM CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 2.; CONGRESSO DO INSTITUTO NACIONAL DE FRUTOS TROPICAIS, 1., 2010, Aracaju. Avanços em tecnologia de alimentos: anais. Aracaju: Universidade Federal de Sergipe, 2010. 1 CD-ROM. p. 1016-1019.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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7.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G.; ALMEIDA, E. L. Whole-grain sorghum, orange pomace and whey blends as a novel gluten-free pregelatinized ingredient: assessment of physicochemical and pasting properties (sorghum-based pregelatinized flour). Journal of Food Processing and Preservation, v. 45, n. 1, e15014, p. 1-14, 2021.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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8.Imagem marcado/desmarcadoCAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G.; ALMEIDA, E. L.; MELO, L. Consumers´ acceptance of optimized gluten-free sorghum-based cakes and their drivers of liking and disliking. Journal of Cereal Science, v. 93, 102938, 2020. 10 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 2
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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