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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SILVESTRINI, M.; CYSNEIRO, A. D.; LIMA, A. L.; VEIGA, L. G.; ISERNHAGEN, I.; TAMASHIRO, J. Y.; GANDOLFI, S.; RODRIGUES, R. R. Natural regeneration in abandoned fields following intensive agricultural land use in an Atlantic Forest Island, Brazil. Revista Árvore (Online), v. 36, n. 4, p. 659-671, 2012. 36 659-671 Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 128 | |
17. |  | SILVA, D. S.; MELLO, J. S. R.; CASTRO, I. M. Rapida determinacao de teobromina, teofilina e cafeina por HPLC em bebida de guarana e achocolatados. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 17., 2000, Fortaleza, CE. Livro de resumos... Fortaleza: SBCTA, 2000. v.4 , p. 2.43, 2000.Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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18. |  | ANJOS, M. R.; CASTRO, I. M.; BIZZO, H. R. Organochlorine residues in essential oils by GC/MSMS. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 128 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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