|
|
 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
23/03/2023 |
Data da última atualização: |
18/03/2024 |
Autoria: |
LU, C. D. |
Afiliação: |
CHRISTOPHER D. LU. |
Título: |
Comparative studies between conventional and organic lamb production. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE CAPRINOS E OVINOS DE CORTE, 4.; FEIRA NACIONAL DO AGRONEGÓCIO DA CAPRINO-OVINOCULTURA DE CORTE, 3., 2009, João Pessoa. Anais... João Pessoa: EMEPA-PB, 2009. 1 CD-ROM. 10 f. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract Global organic production including lamb meat has increased significantly annually over the past decade. Current global economic recession may have slowed the rate of growth, but the long-term outlook for growth remains strong. This is attributed to the consumer?s persistent desire for quality and safe food, and the concern for ecological balance, environmental preservation and sustainability of production systems. The paper reviewed both similarity and difference between conventional and organic production for lamb meat. The comparison focuses on production (production methods, limitation, regulations) and consumption (nutritional composition, product safety and sensory qualities) of lamb meat. Potential, constrain and outlook of organic lamb production is also discussed. |
Palavras-Chave: |
Ecological production. |
Thesagro: |
Cordeiro; Ovino; Produção Orgânica. |
Thesaurus Nal: |
Lambs; Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 8 | |
1. |  | BORGES, M. S.; CANEVER, M. D.; MARTINS, C. R.; GAMEIRO, A. H. Assessment of the production costs and economic viability of pecan nut production: assessment of a case in Rio Grande do Sul, Brazil. Ciência Rural, Santa Maria, v. 54, n. 12, e20230237, 2024. Título em português: Avaliação dos custos de produção e da viabilidade econômica da produção de noz-pecã: avaliação de um caso no Rio Grande do Sul, Brasil.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
4. |  | TALAMINI, D. J. D.; MOURA, A. D. de; CANEVER, M. D. Custo de Produção de Frangos: teoria, prática e implicações. In: MENDES, A. A.; HUNKA, E.; GARCIA, R. G. Produção de frangos de corte, Campinas: FACTA, 3ª edição, 2024.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|