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| Registros recuperados : 7 | |
| 4. |  | SHENK, J. S.; MASON, W. N.; RISIUS, M. L.; NORRIS, K. H.; BARNES, R. F. Application of infrared reflectance analysis to feedstuff evaluation. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM, FEED COMPOSITION, ANIMAL NUTRIENT REQUIREMENTS, AND COMPUTERIZATION OF DIETS, 1., 1976, Logan. [Proceedings...]. Logan: Utah State University, 1977. p. 242-248.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | VALÁRIO, B. P.; CAVARIANI, C.; FRANÇA-NETO, J. de B.; VIEIRA, E. S. N.; BRAVO, J. P.; SILVA, E. A. A. da. Use of "EP" (peroxidase) allele in soybean varietal characterization. Journal of Seed Science, Viçosa, MG, v. 36, n. 4, p. 465-470, 2014.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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