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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | CHAMPAGNE, E. T.; BETT-GARBER, K. L.; FITZGERALD, M. A.; GRIMM, C. C.; LEA, J.; OHTSUBO, K.; JONGDEE, S.; XIE, L.; BASSINELLO, P. Z.; RESURRECCION, A.; AHMAD, R.; HABIBI, F.; REINKE, R. Important sensory properties differentiating premium rice varieties. Rice, v. 3, n. 4, p. 270-281, Dec. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | PÉRTILLE, F.; BOSAGNA, C. G.; SILVA, V. H. da; BOSCHIERO, C.; NUNES, J. de R. da S.; LEDUR, M. C.; JENSEN, P.; COUTINHO, L. L. High-throughput and cost-effective chicken genotyping using next-generation sequencing. Scientific Reports, v. 6, n. 26929, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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