|
|
Registros recuperados : 218 | |
14. |  | BENEVIDES, S. D.; SANTOS, K. M. O. dos; LAGUNA, L. E.; EGITO, A. S. do. Goat cheese added of pequi oil, frut with distinctive flavor and several nutritional properties available in Caatinga biome of Brazil. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
Registros recuperados : 218 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | SILVA, P. R. da; MILACH, S. C. K.; SORTICA, V. de A.; BOFF, T.; BRAMMER, S. P.; FEDERIZZI, L. C. Validação de marcadores moleculares associados a genes de resistência à ferrugem-da-folha do trigo. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 10, p. 1357-1363, out. 2008.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|