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Registros recuperados : 21 | |
13. |  | MILES, J. W.; MAASS, B. L.; VALLE, C. B. do. Reports of working groups. In: MILES, J.W.; MAASS, B.L.; VALLE, C.B. do, ed. Brachiaria: biology, agronomy and improvement. Cali: CIAT / Brasilia: EMBRAPA-CNPGC, 1996. p.272-277. (CIAT.Publication, 259). CNPGC. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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16. |  | MILES, J. W.; MAASS, B. L.; VALLE, C. B. do; KUMBLE, V. (ed.). Brachiaria: biology, agronomy, and improvement. Cali: CIAT/Campo Grande: EMBRAPA-CNPGC, 1996. 288p. (CIAT. Publication, 259). International Workshop on the Biology, Agronomy, and Improvement of Brachiaria, held 3-7 October 1994 at the Centro Internacional de Agricultura Tropical (CIAT). Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Cerrados. |
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19. |  | KELEMU, S.; BADEL, J. L.; MORENO, C. X.; MILES, J. W.; CHAKRABORTY, S.; FERNANDES, C. D.; CHARCHAR, M. J. D' A. Biodiversity, epidemiology and virulence of Colletotrichum gloeosporioides. I. genetic and pathogenic diversity in Colletotrichum gloeosporioides isolates from Stylosanthes guianensis. Tropical Grasslands, Queensland, v. 31, p. 387-392, 1997. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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20. |  | KELEMU, S.; BADEL, J. L.; MORENO, C. X.; MILES, J. W.; CHAKRABORTY, S.; FERNANDES, C. D.; CHARCAR, M. J. D`A. Biodeversity, epidemiology and virulence of colletotrichum gloeosporioides. I.Genetic and patrhogenica diversituy in colletotrichum gloesporioides isolates from Stylosanthes guianensis. Tropical Grasslands, Brisbane, v.31, n.5, p.387-392, Nov. 1997. CNPGC. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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Registros recuperados : 21 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SANTOS, Y. J. S.; CAMPOS, N. A.; BICCA, G. B.; SORA, G. T. S.; POLESI, L. F.; ALBERTE, T. M.; SANTOS, P. M.; GARCIA, R. H. S.; COLNAGO, L. A.; OLIVEIRA-FOLADOR. G. Non-destructive determination of the oil content in peach palm (Bactris gasipaes) flour using NMR and NIR spectroscopies. Food Science and Technology, v. 43, e112322, 2023. 1 - 8Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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2. |  | BAPTISTA, R. C.; OLIVEIRA, R. B. A.; CÂMARA JR, A. A.; LANG, É.; SANTOS, J. L. P. DOS; PAVANI, M.; GUERREIRO, T. M.; CATHARINO, R. R.; ALVES FILHO, E. G.; RODRIGUES, S.; BRITO, E. S. de; ALVARENGA, V. O.; BICCA, G. B.; SANT'ANA, A. S. Chilled Pacu (Piaractus mesopotamicus) fillets: Modeling Pseudomonas spp. and psychrotrophic bacteria growth and monitoring spoilage indicators by 1H NMR and GC–MS during storage. International Journal of Food Microbiology, v. 415, 2024, 110645. 10 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Alimentos e Territórios. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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