|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | GRANT, P. J.; LU, J. Y.; MORTLEY, D. G.; LORETAN, P. A.; BONSI, C. K.; HILL, W. A. Nutrient composition of sweetpotato storage roots altered by frequency of nutrient solution change. Hortscience, v.28, n.8, p.802-804, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|   |
3. |  | LIU, J.; STEVENS, V. C.; KHAN, V. A.; LU, J. Y.; WILSON, C. L.; ADEYEYE, O.; KABWE, M. K.; PUSEY, P. L.; CHALUTZ, E.; SULTANA, T.; DROBY, S. Application of Ultraviolet-C light on Storaga Rots and Ripening of Tomatoes. Journal of food Protection, v.56, n.10, p.868-872, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|   |
4. |  | HE, X.; BRUM, P. A. R. de; CHUKWUDEBE, A.; PRIVALLE, L.; REED, A.; WANG, Y.; ZHOU, C.; WANG, C.; LU, J.; HUANG, K.; CONTRI, D.; NAKATANI, A.; AVILA, V. S. de; KLEIN, C. H.; LIMA, G. J. M. M. de; LIPSCOMB, E. A. Rat and poultry feeding studies with soybean meal produced from imidazolinone-tolerant (CV127) soybeans. Food and Chemical Toxicology, v. 88, p. 48-56, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | PAPERNIK, L. A.; BETHEA, A. S.; SINGLETON, T. E.; MAGALHAES, J. V.; GARVIN, D. F.; KOCHIAN, L. V. Physiological basis of reduced Al tolerance in ditelosomic lines of Chinese spring wheat. Planta, New York, v. 212, n. 5/6, p. 829-834, 2001.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|