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| Registros recuperados : 46 | |
| 3. |  | WILSON, D. W.; IBAÑEZ, G.; MATERÓN, E.; CORREA, D. S.; OLIVEIRA JR. O. N. Magnetic nanoparticles modified with L-Lysine and Melittin as recognition system in the detection of pathogenic bacteria in food samples. In: BRAZIL MRS MEETING - SBPMAT, 17, 2018, Natal, RN. Proceedings... Natal, RN: SBPMat, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 4. |  | BORATO, C. E.; LEITE, F. L.; OLIVEIRA JR, O. N.; MATTOSO, L. H. C. Efficient taste sensors made of bare metal electrodes. Sensor Letters, University Park, Pennsylvania, v. 4, n. 2, p. 1-5, 2006.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 14. |  | RIUL JR, A.; DHANABALAN, A.; MATTOSO, L. H. C.; SOUZA, L. M. de; TICIANELLI, E. A.; OLIVEIRA JR, O. N. Characterization of 16-mer polyaniline composite Lamgmuir-blodgett films. Thin solid films, Lausanne, v. 327/329, p. 576-580, 1998.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 15. |  | CARVALHO, E. R.; CONSOLIN FILHO, N.; FIRMINO, A.; OLIVEIRA JR, O. N.; MATTOSO, L. H. C.; MARTIN-NETO, L. Sensorial system to detect chloroform in water. Sensor Letters, University Park, Pennsylvania, v. 4, n. 2, p. 1-6, 2006.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 19. |  | RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; DI TOMMAZO, R.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; TAYLOR, D. M.; MATTOSO, L. H. C. Artificial taste sensor: efficient combination of sensors made rom langmuir-blodget films of conducting polymers and a ruthenium complex and self-assembled films of na azobenzene-containing polymer. Langmuir, Washington, v.18, n.1, p.239-245, 2001.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 20. |  | MARTINEZ, C. M. F.; BORATO, C. E.; MATTOSO, L. H. C.; BERNARDES FILHO, R.; HERRMANN, P. S. de P.; COLNAGO, L. A.; OLIVEIRA JR. O. N. de. Influência das condições de preparação na cinética de adsorção e morfologia de filmes automontados de lisozima. In: SIMPÓSIO INTERUNIDADES DE CIÊNCIA E ENGENHARIA DE MATERIAIS-SICEM, 2., 1999, São Carlos. SICEM 99: programa e resumos. São Carlos: USP-IQSC, 1999. p.82-83.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 46 | |
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| Registros recuperados : 7 | |
| 5. |  | BARROSO, P. A. V.; HOFFMANN, L. V.; FREITAS, R. B. de; BATISTA, C. E. de A.; ALVES, M. F.; SILVA, U. C.; ANDRADE, F. P. de. In Situ conservation and genetic diversity of three populations of Gossypium mustelinum Miers ex Watt. Genetic Resources and Crop Evolution, v. 57, n. 3, p. 343-349, Marc. 2010. 7 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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| 6. |  | BATISTA, C. E. de A.; MENESES, C. H. S. G.; DANTAS, J. P.; HOFFMAN, L. V.; ESTEVAM, A. T.; BARROSO, P. A. V. Variabilidade molecular de acessos de faveleira [cnidoscolus phyllacanthus (m. arg.) pax & hoffm.] inermes e com espinhos. Revista Brasileira de Oleaginosas e Fibrosas, v.11, n.1, p.31-36, 2007.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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| 7. |  | RESENDE, T. N. de; MELO, L. C.; MENDES, L. M.; SOUZA, T. L. P. O.; BUENO, L. G.; BATISTA, C. E. de A.; PEREIRA, H. S.; WENDLAND, A.; FARIA, L. C. de. Diversidade genética de famílias de seleção recorrente para resistência ao mosaico dourado em feijão preto. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 7., 2013, Uberlândia. Variedade melhorada: a força da nossa agricultura: anais. Viçosa, MG: SBMP, 2013. p. 119-122.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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