| |
|
|
| Registros recuperados : 19 | |
| 4. |  | MASCARENHAS, N. D. A.; SOUZA, I. A.; CRUVINEL, P. E.; BISCEGLI, C. I.; ROSA, R. R. An estimation theoretic approach to 3-D image interpolation. In: BRAZILIAN SYMPOSIUM ON COMPUTER GRAPHYCS AND IMAGE PROCESSING-SIBGRAPI, 13., 2000, Gramado. Proceedings... Los Alamitos: IEEE Computer Society, 2000. p. 163-169. Edited by Paulo Cezar Carvalho, Marcelo Walter.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
| 5. |  | MASCARENHAS, N. D. A.; SAITO, J. H.; FURUYA, N.; MOREIRA, J.; CRUVINEL, P. E. Atividades do grupo de arquiteturas, processamento de imagens e sinais da Universidade Federal de São Carlos, Brasil. In: GRAU, A. (Ed.). Pattern recognition advances in iberoamerica: foro 2000: foro iberoamericano de reconocimiento de formas y analysis de imagenes, 2000, Barcelona. Barcelona: Technical University of Catalonia-Automatic Control Department, 2000. p. 111-122.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
| 10. |  | HOMEM, M. R. P.; MASCARENHAS, N. D. A.; CRUVINEL, P. E. A method for nondestructive testing using multiple energy CT and statistical pattern classification. In: ANNUAL MEETING AND EXHIBITION, 44., 1999, Denver, Colorado, USA. Proceedings... Denver, Colorado: SPIE, 1999.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
| Registros recuperados : 19 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | MARTINO, H.; INFANTE, R. A.; NATAL, D. I. G.; MOREIRA, M. E. DE C.; NUTTI, M. R.; QUEIROZ, V. A. V.; BASTIANI, M. I. D. Sorghum cookies enriched with carotenoids from sweet potato keep high iron bioavailability in wistar rats. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION, 21., 2017, Buenos Aires. Abstracts... Buenos Aires: [s. n.], 2017. p. 1133 [144/2375].| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 2. |  | INFANTE, R. F.; NATAL, D. I. G.; MOREIRA, M. E. de C.; BASTIANI, M. I. D.; CHAGAS, C. G. O.; NUTTI, M. R.; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D. Enriched sorghum cookies with biofortified sweet potato carotenoids have good acceptance and high iron bioavailability. Journal of Functional Foods, v. 38, p. 89-99, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|