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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | CRONIN, E. J.; O'MARA, F. P. O.; RATH, M.; CALLAN, J.; FLYNN, B.; CAFFEY, P. J. The in vivo digestibility of ruminant feed ingredients measured usin sheep. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1997, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1997. p. 133. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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2. |  | CROSBY, T. F.; QUINN, P. J.; CALLAN, J. J.; FLYNN, B.; O’DOHERTY, J. V.; NOWAKOWSKI, P.; McGRANE, C. H. A comparison of chopped/un-chopped big bale silage, pit silage and hay when offered with concentrates to twin bearing ewes. In: ANNUAL MEETING OF THE BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1999, Scarborough. Proceedings... Scarborough: BSAS, 1999. 1 CD ROM. p. 129. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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3. |  | MULLIGAN, F. J.; O'MARA, F. P.; KENNY, M. J.; RATH, M.; CALLAN, J.; FLYYNN, B.; CAFFREY, P. J. In vivo digestibility values for ruminant feed ingredients measured using sheep. In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 87. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | ABREU, U. G. P. de; BALDUINO, S. H. R.; CARVALHO, T. B. de; RIBEIRO, G. G.; ZEN, S. de; DOMINGOS, I. Produção de carne orgânica no Pantanal, estudo de caso. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE AGROPECUÁRIA SUSTENTÁVEL, 7.; CONGRESSO INTERNACIONAL DE AGROPECUÁRIA SUSTENTÁVEL, 4., 2015, Viçosa, MG. Estratégias para a sustentabilidade da cadeia agropecuária: anais... Viçosa, MG: UFV, 2015. p. 822-825.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 2 | |
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