|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | FERREIRA, J. A.; FERREIRA, J. M. S.; TALAMINI, V.; FACCO, J. de F.; RIZZETTI, T. M.; PRESTES, O. D.; ADAIME, M. B; ZANELLA, R.; BOTTOLI, C. B. G. Determination of pesticides in coconut (Cocos nucifera Linn.) water and pulp using modified QuEChERS and LC-MS/MS. Food Chemistry, London, GB, 2013, p. 616-624, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
2. |  | FERREIRA, J. A.; FACCO, J. F.; RIZZETTI, T. M.; PRESTES, O. D.; ZANELLA, R.; TALAMINI, V.; FERREIRA, J. M. S.; BOTTOLI, C. B. G. Avaliação da água de coco e albúmen sólido na determinação de agrotóxicos por QuEChERS UHPLCMS/MS. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE CROMATOGRAFIA E TÉCNICAS AFINS - SIMCRO, 2014, Campos do Jordão. Livro de resumos... Campos de Jordão, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
3. |  | FERREIRA, J. A.; TALAMINI, V.; FACCO, J. F.; RIZZETTI, T. M.; FERREIRA, J. M. S.; OLIVEIRA, F. A.; PRESTES, O. D.; ZANELLA, R.; MARTINS, M. L.; ADAIME, M. B.; NAVICKIENE, S.; BOTTOLI, C. B. G. Determination of pesticide residues in coconut tree trunks by modified QuEChERS method and ultra-high-performance liquid chromatography coupledto triple quadrupole tandem mass spectrometry. Analytical Methods, Cambridge, UK, Abr. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
4. |  | FERREIRA, J. A.; FACCO, J. de F.; RIZZETTI, T. M.; PRESTES, O. D.; ZANELLA, R.; ADAIME, M. B.; TALAMINI, V.; FERREIRA, J. M. S.; NAVICKIENE, S.; BOTTOLI, C. B. G. Using a modified QuEChERS method and UHPLC-MS/MS for the determination of pesticides applied by endotherapy to coconut (Cocosnucifera L.) tree trunks. In: INTERNATIONA SYMPOSIUM ON ELECTRO AND LIQUID PHASE-SEPARATION TECNIQUES, 21.; LATIN-AMERICAN SYMPOSIUM ON BIOTECHNOLOGY, BIOMEDICAL, BIOPHARMACEUTICAL AND INDUSTRIAL APPLICATIONS OF CAPILLARY ELECTROPHORESIS AND MICROCHIP TECHNOLOGY, 20., Boock of abstracts... Natal: ITP; LACE, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; CUNHA JUNIOR, A.; COLDEBELLA, A.; ARELLANO, D. B.; SGARBIERI, V. C. Oxidative stability of pork fat enriched with omega3 and natural antioxidants by modifying animal's diet. In: EUROPEAN NUTRITION CONFERENCE (FENS), 12., 2015, Berlin. Abstracts. Karger, 2015. Publicado em: Annals of Nutrition & Metabolism, v. 67, suppl 1, p. 543, 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
2. |  | FARIA, J. P.; ARELLANO, D. B.; GRIMALDI, R.; SILVA, L. C. R. da; VIEIRA, R. F.; SILVA, D. B. da; AGOSTINI COSTA, T. da S. Caracterização química da amêndoa de coquinho-azedo (Butia capitata var capitata). Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 30, n. 2, p. 549-552, jun. 2008.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
3. |  | BERNARDI, D. M.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; CUNHA JUNIOR, A.; ALMEIDA, B. C. S.; RODRIGUES, J. B.; ARELLANO, D. B.; GODOY, H. T.; MEINHART, A. D.; PARIS, L. D. de; SGARBIERI, V. C. Effects of dietary flaxseed oil with or without products with antioxidant properties on pig performance, carcass characteristics, meat quality and oxidative stability. doi:10.1071/AN21458. Animal Production Science, 12 Aug. 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|