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Registros recuperados : 13 | |
7. |  | NASSU, R. T.; MAURICIO, R. A.; CORDEIRO, C. de S.; FRANCISCO, V. C. Consumer's acceptance and purchase intent of lamb meat with edible coating at blind and informed conditions. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 66.; RECIPROCAL MEAT CONFERENCE, 73., 2020, Florida. Proceedings... Florida: AMSA, 2020. August, 2-7, 2020. Virtual Experience. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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8. |  | MAURICIO, R. A.; BRIENZO, M.; NASSU, R. T.; AZEREDO, H. M. C. de. Effect of hydrothermal treatment on the chemical and structural composition of Allium purees for edible films. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 4., 2024, Campinas, SP. Funtional Foods as the Cornestone of Healthy Nutrition: Linking Academia and Industry. Proceedings... Campinas, SP: UNICAMP, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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11. |  | FRANCISCO, V. C.; LAZARINI, G.; MAURÍCIO, R. A.; OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; MARCONDES, C. R.; NASSU, R. T. Avaliação da preferência de carne bovina fresca ou maturada a seco ("dry-aged") de animais Canchim. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA SÃO CARLOS, 11., 2019, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste: Embrapa Instrumentação, 2019. p. 34 (Embrapa Pecuária Sudeste. Documentos, 134). Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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12. |  | LAZARINI, G.; FRANCISCO, V. C.; MAURÍCIO, R. A.; OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; MARCONDES, C. R.; NASSU, R. T. Qualidade da carne maturada de animais da raça Canchim de diferentes linhagens. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA SÃO CARLOS, 11., 2019, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste: Embrapa Instrumentação, 2019. p.18. (Embrapa Pecuária Sudeste. Documentos, 134). Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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13. |  | FRANCISCO, V. C.; MAURICIO, R. A.; AZEREDO, H. M. C. de; BELETATO, R. M.; NASSU, R. T. Volatile compounds profile of onion-garlic-based films and coated beef burgers. In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 70., 2024, Foz do Iguaçu, PR. Proceedings... Foz do Iguaçu, PR: Funpec, 2024. p. 485-486. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 13 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | QUEVEDO, L. S.; BRUHN, F. R. P.; TEIXEIRA, J. L. R.; ALBERTI, T. S.; SCHEID, H. V.; RAFFI, M. B.; SALLIS, E. S. V.; SCHILD, A. L. Epidemiological and clinical-pathological aspects of fasciolosis in livers of cattle slaughtered in southern Brazil. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 38, n. 9, p. 1761-1766, setembro 2018 Título em português: Aspectos epidemiológicos e clínico-patológicos de fasciolose em fígados de bovinos abatidos no sul do Brasil.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | OLIVEIRA, P. A.; ALVES, D. M.; ZAMBONI, R.; SCHEID, H. V.; ALBERTI, T. S.; MARCOLONGO-PEREIRA, C.; SCHILD, A. L.; SALLIS, E. S. V. Babesiose cerebral em bezerros. Pesquisa Veterinária Brasileira, Rio de Janeiro, v. 38, n. 5, p. 832-834, maio 2018 Título em inglês: Cerebral babesiosis in calves.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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Registros recuperados : 2 | |
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