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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
29/01/2009 |
Data da última atualização: |
30/04/2009 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RIBEIRO, I. C. de A.; COSTA, R. P. da; ARAÚJO, M. C. P. de; ROSA, J. S. da; PACHECO, S.; GODOY, R. L. de O.; OIANO-NETO, J. |
Afiliação: |
Ilma Cely de Amorim Ribeiro, UFF; Rafaela Pinto da Costa, UFF; Jeane Santos da Rosa, CTAA; Sidney Pacheco, CTAA; Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, CTAA; João Oiano-Neto, CTAA. |
Título: |
Análise de lactose em leite bovino e caprino, derivados lácteos e sua importância no controle da intolerância à lactose. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRAZILIAN MEETING ON CHEMISTRY OF FOOD AND BEVERAGES, 7., 2008, Lorena. Book of abstracts. Lorena: EEL/USP, 2008. 378 p. p. 230. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Derivado lácteo; Leite bovino; Leite caprino. |
Thesagro: |
Lactose. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Pantanal; Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
04/12/2020 |
Data da última atualização: |
03/03/2021 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
CUADRA, S. V.; HEINEMANN, A. B.; BARIONI, L. G.; MOZZER, G. B.; BERGIER, I. (ed.). |
Afiliação: |
SANTIAGO VIANNA CUADRA, CNPTIA; ALEXANDRE BRYAN HEINEMANN, CNPAF; LUIS GUSTAVO BARIONI, CNPTIA; GUSTAVO BARBOSA MOZZER, SIRE; IVAN BERGIER TAVARES DE LIMA, CPAP. |
Título: |
Climate action: contributions of Embrapa. |
Título original: |
Ação contra a mudança global do clima: contribuições da Embrapa. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa, 2020. |
Páginas: |
70 p. |
Descrição Física: |
PDF: il. color. |
Série: |
(Sustainable development goals, 13). |
ISBN: |
978-65-86056-40-2 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Translated by Paulo de Holanda Morais. |
Conteúdo: |
This publication aims to summarize some of the most important contributions that Embrapa has given to society on these issues. In Chapter 1, context is briefly presented, followed by problem identification in Chapter 2. Contributions to SDG 13 targets were organized in the following three chapters: Chapter 3 regarding Brazilian agriculture resilience and adaptability to risks posed by climate change; Chapter 4 discusses integrated actions to fight climate change within national plans by means of public policies. Chapter 5 deals with the contribution of the agricultural sector to mitigate GHG emissions and to adapt to climate change. Finally, in Chapter 6, a summary of the contributions of Embrapa to SDG 13 is presented and the major challenges on the subject are outlined, considering the 2030 strategic vision documents of Embrapa. |
Palavras-Chave: |
Mudanças climáticas. |
Thesagro: |
Controle Integrado; Efeito Estufa; Melhoramento Genético Vegetal; Mudança Climática. |
Thesaurus NAL: |
Climate change; Global warming. |
Categoria do assunto: |
-- P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/218743/1/SDG-13.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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