|
|
Registros recuperados : 5 | |
1. |  | VERBOOM, J.; KRUIJT, B.; SOBA, M. P.; BAVECO, H.; EUPEN, M. van; CLAROS, M. P.; STAAL, A.; SANDE, M. van der; LI, Y.; PARR, T.; JONES, L.; MASANTE, D.; PURSE, B.; HUNTINGFORD, C.; THONICKE, K.; SAKSCHEWSKI, B.; BOIT, A.; MARTORANO, L. G.; BELTRÃO, N. S.; NASCIMENTO, N.; SOTTA, E. D.; LISBOA, L. S.; MUNIZ, R. Deliverable 2.3.4. Tipping points in neotropical forests: exploring causes, risks, consequences and prevention of large scale forest dieback. [S.l.]: ROBIN consortium, 2016. 69 p. Project name (GA number): ROBIN (283093). Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
2. |  | BALVANERA, P.; QUIJAS, S.; JONES, L.; MASANTE, D.; EQUIHUA, M.; LAZOS, E.; GERRITSEN, P.; PÉREZ-MAQUEO, O.; PURSE, B.; SIMÕES, M.; VARELA-ORTEGA, C.; ASCARRUNZ, N.; BLANCO, I.; BOIT, A.; ESTEVE, P.; FERRAZ, R.; MARTORANO, L.; MURRAY-TORTAROLO, G.; PEÑA-CLAROS, M.; POORTER, L.; TOLEDO, M.; THONICKE, K.; EUPEN, M. van. D2.3.3. Assessment of main trade-offs between biodiversity, climate change mitigation measures and other ecosystem services and human well-being at national scale and in local case study areas. [S.l.]: ROBIN consortium, 2015. 100 p. Project name (GA number): ROBIN (283093). Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
3. |  | VERBOOM, J.; KRUIJT, B.; SOBA, M. P.; BAVECO, H.; EUPEN, M. van; RANDOW, C. von; PARR, T.; THONICKE, K.; JONES, L.; BOIT, A.; BALVANERA, P.; ABARCA, E. L.; HUNTINGFORD, C.; BLYTH, E.; CISOWSKA, I.; MARTORANO, L.; TOLEDO, M.; PURSE, B.; MASANTE, D.; PENA CLAROS, M. Exploring causes, risks, and consequences for ecosystem services of tipping points in Latin American forests - the role of biodiversity. In: INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE "OUR COMMON FUTURE UNDER CLIMATE CHANGE", 2015, Paris. Abstract book. [S.l.: s.n.], 2015. p. 432. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
4. |  | BALVANERA, P.; JONES, L.; SIMÕES, M.; QUIJAS, S.; MASANTE, D.; EQUIHUA, M.; VARELA, C.; LAZOS, E.; PÉREZ-MAQUEO, O.; EQUIHUA, J.; KOLB, M.; ALANIS, N. G.; THONICKE, K.; PURSE, B.; MARTORANO, L.; AZCARRUNZ, N.; BELTRAO, N.; MAASS, M.; GERRITSEN, P.; VERBOOM, J.; BLANCO, I.; BOIT, A.; DAY, J.; DÍAZ, J.; DÍAS, P.; ESTEVE, P.; FERRAZ, R.; IBAÑEZ-BERNAL, S.; JARAMILLO, V.; MURRAY-TORTAROLO, G.; PÉREZ-SOBA, M.; BRAAT, L.; MWAMPAMBA, T.; NASCIMIENTO, N.; PEÑA-CLAROS, M.; PEREIRA, S.; POORTER, L.; SCHMIDT, M.; SKUTSCH, M.; SMITH, R.; THOMPSON, J.; TOLEDO, M.; EUPEN, M. van. Present and future tradeoffs between biodiversity, ecosystem services and human well-being in tropical Latin America. In: INTERNATIONAL ECOSYSTEM SERVICES PARTNERSHIP CONFERENCE, 8., 2015, Stellenbosch. Ecosystem services for nature, people, and prosperity: book abstract. [S.l.: s.n.], 2015. p. 367-368. Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
5. |  | BALVANERA, P.; JONES, L.; SIMOES, M.; QUIJS, S.; MASANTE, D.; EQUIHUA, M.; VARELA, C.; LAZOS, E.; PÉREZ-MAQUEO, O.; EQUIHUA, J.; KOLB, M.; ALANIS, N. G.; THONICKE, K.; PURSE, B.; MARTORANO, L.; AZCARRUNZ, N.; BELTRAO, N.; MAASS, M.; GERRITSEN, P.; VERBOOM, J.; BLANCO, I.; BOIT, A.; DAY, J.; DÍAZ, J.; DÍAS, P.; ESTEVE, P.; FERRAZ, R.; IBAÑEZ-BERNAL, S.; JARAMILLO, V.; MURRAY-TORTAROLO, G.; PÉREZ-SOBA, M.; BRAAT, L.; MWAMPAMBA, T.; NASCIMIENTO, N.; PEÑA-CLAROS, M.; PEREIRA, S.; POORTER, L.; SCHMIDT, M.; SKUTSCH, M.; SMITH, R.; THOMPSON, J.; TOLEDO, M.; EUPEN, M. van. Present and future tradeoffs between biodiversity, ecosystem services and human well-being in tropical Latin America. In: INTERNATIONAL ECOSYSTEM SERVICES PARTNERSHIP CONFERENCE, 8., 2015, Stellenbosch. Ecosystem Services for Nature, People, and Prosperity: book abstract. [S.l.: s.n.], 2015. p. 367-368. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 12 | |
2. |  | MURAKAMI, K. T. T.; PINTO, M. F.; PONSANO, E. H. G.; GARCIA NETO, M. Desempenho produtivo e qualidade da carne de frangos alimentados com ração contendo óleo de linhaça. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 45, n. 4, p. 401-407, abr. 2010 Título em inglês: Yield performance and meat quality of broilers fed diets with linseed oil.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
8. |  | LIMA, L. K. F. de; BORGHESI, R.; SUCASAS, L. F. de A.; MARTO, V. C. de O.; BARROS, T. L. de; PONSANO, E. H. G.; OETTERER, M. Elaboração e composição química das silagens ácida e ácida co-seca de vísceras de pirarucu (Arapaima gigas). Corumbá: Embrapa Pantanal; Dourados: Embrapa Agropecuária Oeste, 2014. 6 p. (Embrapa Pantanal. Circular Técnica, 109; Embrapa Agropecuária Oeste, 32).Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Pantanal; Embrapa Pesca e Aquicultura. |
|    |
10. |  | LIMA, L. K. F. de; LUIZ, D. de B.; CHICRALA, P. C. M. S.; SANTOS, V. R. V. dos; BORGHESI, R.; MURAKAMI, K. T. T.; PONSANO, E. H. G. Total use of water in tilapia (Oreochromis niloticus) processing plant. In: FENACAM & LACQUA/SARA (WAS)'15.; LATIN AMERICAN & CARIBBEAN AQUACULTURE 15.; SOUTH AMERICAN REGIONAL AQUACULTURE 15.; INTERNATIONAL SHRIMP FARMING SYMPOSIUM, 12.; INTERNATIONAL ACQUACULTURE TRADE SHOW, 12.; INTERNATIONAL AQUACULTURE SYMPOSIUM, 9.; TILAPIA ECONOMIC FORUM, 3., 2015, Fortaleza. Abstracts... Fortaleza: ABCC: World Aquaculture Society, 2015. p. 147.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
|    |
11. |  | MURAKAMI, K. T. T.; RODRIGUES, L. G. G.; PONSANO, E. H. G.; SANTOS, V. R. V. dos; LIMA, L. K. F. de; BORGHESI, R.; FRITZ, A. R. M.; MOREIRA, R. de F. P. M.; ALVES, R. R.; LUIZ, D. de B. Caracterização dos efluentes como ferramenta na implementação de medidas de minimização, segregação, tratamento e reúso de efluentes: estudos de caso com processamento de tilápia, sardinha e atum. In: LUIZ, D. de B.; SANTOS, V. R. V. dos (ed.). Processamento sustentável de peixe: relatos de casos em indústrias. Brasília, DF: Embrapa, 2024. cap. 7, p. 189-226.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
12. |  | LUIZ, D. de B.; SANTOS, V. R. V. dos; LIMA, L. K. F. de; FRITZ, A. R. M.; BRIGIDA, A. I. S.; SOUZA, A. L. M. de; MUÑOZ, A. E. P.; FURTADO, A. A. L.; MESQUITA, E. de F. M. de; PONSANO, E. H. G.; GUIMARÃES, J. de T.; NAVAL, L. P.; RODRIGUES, L. G. G.; IWASHITA, M. K. P.; CHICRALA, P. C. M. S.; MOREIRA, R. de F. P. M.; BORGHESI, R.; ALVES, R. R.; MARTO, V. C. de O. Manual para gestão da água e de resíduos do processamento de peixes. Brasília, DF: Embrapa, 2020. 77 p. il.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Pesca e Aquicultura; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 12 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|